Annons

Nyhetsappen som får toppbetyg av läsarna

OMNI EKONOMI

I den första läsarundersökningen sedan lanseringen av Omni Ekonomi ges nya ekonomiappen extremt högt betyg.

– Det är nästan så att vi blir generade, säger Markus Gustafsson, chefredaktör och grundare.

Omni Ekonomi är ett helt nytt sätt att uppleva affärsnyheter. I appen ges nyheter och perspektiv från världens alla affärsmedier på ett ställe. Samtidigt ges användaren möjlighet att ställa in sin egen nyhetsmix och lägga upp bevakningar på bolag och branscher.

Appen är gratis att ladda ner och gratis att använda. Den finns för både iPhone och Andrioid.

Omni Ekonomi lanserades den 2 oktober och nu har redaktionen tagit reda på vad läsarna tycker om den nya nyhetstjänsten.

I undersökningen, där 210 användare svarade, ger 94 procent av läsarna Omni Ekonomi toppbetyget 4 eller 5 på frågan ”Allt som allt, hur nöjd är du med Omni Ekonomi?”.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

 Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Heltäckande bevakning

På frågan ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Omni Ekonomi för en vän?” anger 91 procent de båda toppvärdena 4 eller 5. Hela 73 procent uppgav det allra högsta värdet på frågan.

– Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker men vi lovar att inte tillåta oss att bli nöjda. Varje dag ska vi fortsätta att göra appen ännu lite bättre, säger Markus Gustafsson.

Kan rita om kartan

Extra intressant är att det också framkommer att  74% uppgav värdet 4 eller 5 på frågan “Har appen tagit någon plats i din nyhetskonsumtion?”. Värdet 5 stod för “Tagit mycket plats och ersatt andra nyhetskällor”.

– Innan vi lanserades förutspådde flera medier att Omni Ekonomi kommer att rita om den svenska mediekartan. Att Omni Ekonomi så snabbt tagit plats i våra användares vardag tyder på att vi är på rätt väg, säger Markus Gustafsson.

Gratis att använda

Appen är helt gratis att använda och finansieras genom annonser. Omni Ekonomi är utvecklad av teamet bakom Omni som har prisats som Sveriges bästa nyhetsapp två år i rad.

– Precis som Omni har Omni Ekonomi utvecklats tillsammans med användarna. Behovet av översikt och alla affärsnyheter på samma ställe har varit tydligt, säger Markus Gustafsson.

EXTERN LÄNK:

Ladda ner Omni Ekonomi för Iphone

 Ladda ner Omni Ekonomi för Android

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.