Annons

Här är serierna att längta efter 2018

TV.NU

Börjar din favoritserie lida mot sitt slut?

Lugn, tv.nu har listat 9 superheta serier som har premiär under 2018!

Digitaliseringen har fört med sig många fördelar - streaming är en av dem. Det innebär att utbudet är större och filmer allt mer lättillgängliga. Men det är inte alltid lätt att hitta rätt. tv.nu är numera inte bara en guide till traditionell tv, utan guidar även till allt innehåll från de största streamingtjänsterna i Sverige.

I tv.nu:s Playguide hittar du filmer och serier från Netflix, HBO Nordic, Viaplay och många andra streamingtjänster. Här får ni några förslag på intressanta och efterlängtade serier som ni kommer kunna streama under året hos tv.nu.

Westworld 23 april

Den första säsongen av "Westworld" släpptes 2016 och blev en av HBO:s mest publikdragande serie någonsin. Serien handlar om uppvaknandet av artificiellt medvetande och syndernas evolution. I den nya säsongen ansluter Gustaf Skarsgård, Fares Fares och Katja Herbers och premiären är redan den 23 april.

EXTERN LÄNK:
Streama tidigare säsonger av "Westworld" här

The Handmaid’s Tale 26 april

Serien har utgångspunkt i den totalitära och fiktiva staten Gilead, där de få fertila kvinnor som finns kvar tvingas in ett modernt slaveri. I andra säsongen får vi se Offred göra allt för att barnet hon väntar ska bli befriat från sina förtryckare och lyckas ta sig bort från det dystopiska samhälle hon lever i. Missa inte den spännande fortsättningen på HBO Nordic – premiär den 26 april.

EXTERN LÄNK:
Se första säsongen av "The Handmaid’s Tale" här

Fauda 24 maj

I den politiska thrillern "Fauda" så följer man den Israeliska agenten Doron som gått i pension, men som tvingas återvända till jobbet för att hitta en Palestinsk stridskämpe han trodde att han tagit kål på redan. Detta leder till en rad kaosartade händelser som ligger bortom Dorons kontroll. Seriens andra säsong har premiär den 24 maj på Netflix.

EXTERN LÄNK:
Streama första säsongen av thrillern "Fauda" här

Lost in Space 13 april

Sci Fi-dramat "Lost in Space" är baserad på serien från 1965 med samma namn. Året är 2046 och vi får följa familjen Robinson och deras kamp för överlevnad när de kraschlandar med sitt rymdskepp på en okänd planet. Premiären är 13 april och kan streamas på Netflix!

EXTERN LÄNK:
Streama andra serier i väntan på "Lost in Space" här

Unbreakable Kimmy Schmidt, 30 maj

Efter att ha levt i en underjordisk bunker i 15 år, som en del av en fanatisk sekt, så tar sig Kimmy Schmidt sig tillbaka till den verkliga världen. Hon hamnar i New York där hon stöter på massa udda karaktärer som också blir hennes vänner. Säsong 4 har premiär på Netflix den 30 maj.

EXTERN LÄNK:
Se alla tidigare säsonger av "Unbreakable Kimmy Schmidt" här

Legion

I hela sitt liv har David Haller levt i tron på att rösterna han hör i sitt huvud är schizofreni. Han har slussats runt mellan olika mentalsjukhus och haft det väldigt jobbigt. Men när han en dag träffar en annan patient, Syd Barrett, så förändras allt. Han konfronteras med möjligheten om att rösterna är verkliga och att han besitter unika krafter. Nu börjar det bli dags för en andra säsong, men redan nu kan du se första säsongen på Viaplay.

EXTERN LÄNK:
Streama första säsongen av "Legion" här

Making a Murderer

Den här true crime-serien, som är filmad över en tioårsperiod, följer Steven Avery som suttit oskyldigt fängslad för ett brott han inte begått. När han blir frikänd med hjälp av ny DNA-teknik, så blir Avery huvudmisstänkt för ett nytt otäckt brott. Men i dokumentären ställs frågor kring om detta stämmer eller om allt bara beror på korruption inom poliskåren. Se ikapp första säsongen på Netflix redan nu så du är uppdaterad när andra säsongen kommer senare i år.

EXTERN LÄNK:
Streama den spännande dokumentärserien "Making a Murderer" här

New Girl

Komediserien "New Girl" kretsar kring Jess, som i första säsongen flyttar in in hos Nick, Schmidt och Winston när hon gått igenom ett jobbigt uppbrott. Tillsammans så skapas en minst sagt udda familj som går igenom allt: vänskap, kärlek, sorg, besvikelse. Nästa säsong blir också den sista, så missa inte den när den har premiär på Netflix senare i år.

EXTERN LÄNK:
Njut av populära serien – se "New Girl" här

Better Call Saul

Det här är en spin-off på "Breaking Bad" på Netflix som handlar om åren innan advokaten Jimmy McGill träffar Walter White. Jimmy är en advokat med ett gott hjärta men som använder sig av tveksamma metoder i sitt yrke. Hans rykte i advokatsamfundet är inte det bästa och relation till hans bror är minst sagt ansträngd, men han gör sitt bästa för att överleva. I år är det snart dags för säsong 4.

EXTERN LÄNK:
Följ med advokaten Jimmy McGill – streama "Better Call Saul" här

Håll dig uppdaterad på allt nytt inom film och serier

tv.nu tipsar om det senaste inom film och serier i deras blogg från de största streamingkanalerna såsom Netflix, HBO Nordic, SVT Play med flera.

EXTERN LÄNK

Hitta fler film- och serietips på bloggen här!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.