Annons

Biotips: 10 uppföljare du inte får missa 2018

1 av 2
TV.NU

Bioåret 2018 ser ut att bli riktigt bra och det bjuds på en hel del kära återseende på vita duken.

Här bjuder tv.nu på deras favorit-uppföljare som snart kommer ut på biograferna.

Ställ alarm, påminnelser och anteckna i kalendern – det börjar bli dags för fina uppföljare på bio.

Vad sägs om att se Superhjältarna på vita duken igen? Det är hela 14 år sedan den något speciella trikåfamiljen gjorde premiär.

I tv.nu:s Playguide hittar du filmer och serier från Netflix, HBO Nordic, Viaplay och många andra streamingtjänster.

Avengers: Infinity War – 25 april

Marvel har släppt så många superhjälteserier och filmer senaste åren att det är svårt att hålla reda på alla. Avengers: Infinity War blir inte bara uppföljare till Marvel’s The Avengers som kom 2012 och Avengers: Age of Ultron som kom 2015 – den blir dessutom den 19:e filmen/serien i Marvel Comic Universe. Den 25 april beräknas den ha premiär!

EXTERN LÄNK:
Streama föregångaren "Marvel’s The Avengers" här!

Eller "Avengers: Age of Ultron" här!

Deadpool 2 – 16 maj

Den förre legosoldaten Wade Wilson får genom ett experiment oanade superkrafter. Med sina nya krafter antar han sitt alter-ego och kallar sig för Deadpool. Han blir antihjälte med skruvad, svart humor som ger sig ut på jakt efter mannen som nästan förstörde hans liv. Planerad premiär för nya Deadpool-filmen är den 16 maj!

EXTERN LÄNK:
Se första filmen "Deadpool" här!

Jurassic World: Fallen Kingdom – 7 juni

Många kommer säkert ihåg Jurassic Park. Dinosauriefilmerna som fick alla 80- och 90-talister att vilja bli arkeologer och skapade ett stort intresse för de utdöda jätteödlorna. Vi fick Jurassic Park 1, 2 och 3, men sen blev det tyst under många år. 2015 kom dock fjärde filmen: Jurassic World. Nu, tre år senare, planeras uppföljaren Jurassic World: Fallen Kingdom och beräknas ha premiär den 7 juni.

EXTERN LÄNK:
Streama fjärde filmen "Jurassic World" här!

Ocean’s Eight – 8 juni

Ett spännande val när hela Ocean’s-gänget byts ut. I Ocean’s 8 kommer vi få se bland andra Rihanna, Sandra Bullock och Cate Blanchett utgöra en del av det gäng som ska utföra en till synes omöjlig stöt i New York.

EXTERN LÄNK:
Ladda upp med Ocean’s Thirteen här!

Superhjältarna 2 – 14 juni

De animerade superhjältarna i trikåer som tog världen med storm 2004 kommer tillbaka. Det är svårt att tro att det är närmare 14 år sedan första filmen kom, men nu är det hur som helst snart dags för uppföljaren. Superhjältarna 2 har premiär den 14 juni.

EXTERN LÄNK:
Se familjefavoriten "Superhjältarna" här!

The Purge: The Island – 4 juli

Fjärde filmen i Purge-serien blir någon typ av prequel, där man får följa med i händelserna som ledde fram till den den första Purgenatten. Filmen har premiär den 4 juli!

EXTERN LÄNK:
Vågar du se The Purge? Streama tidigare filmer i Purge-serien här!

Mamma Mia 2: Here we go again – 19 juli

När Mamma Mia, som är baserad på Abba-musikalen med samma namn, hade biopremiär 2008 blev det en jättesuccé. Nu – 10 år senare kommer uppföljaren. Handlingen till nya filmen har inte kommunicerats ut än, men förhoppningsvis är den precis lika mycket feel good som första filmen. Den väntas ha premiär 19 juli.

EXTERN LÄNK:
Orkar du inte vänta på uppföljaren? Se första filmen här!

Equalizer 2 – 3 augusti

Det är återigen dags för Denzel Washington att träda in i rollen som Robert McCall i uppföljaren till Equalizer. Däremot är det fortfarande inte känt vad uppföljaren kommer handla om, men den som lever får se. Filmen ska ha premiär den 3 augusti.

EXTERN LÄNK:
Ladda upp inför två – kolla på första filmen här!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald – 16 november

De flesta Harry Potter-fantaster har säkert sett Fantastic beasts and where to find them. Historien som utspelar sig i New York i mitten av 1920-talet. Där får vi följa Magizoologen Newt Scamander när han försöker rädda unika, magiska varelser. Glädjande nyheter är att nästa film går upp på bio i år, beräknat datum för premiär i USA är 16 november.

EXTERN LÄNK:
Streama "Fantastic beasts and where to find them" här!

Wreck it-ralph 2 – 21 november

Den animerade filmen om TV-spelsskurken som egentligen ville vara hjälte är tillbaka. Röjar-Ralf, eller Wreck it-Ralph, hade premiär 2012. Trots att vi väntat i ett par år så är det inte långt kvar nu – premiärdatumet för uppföljaren är satt till den 21 november.

EXTERN LÄNK:
Här hittar du första filmen om Röjar-Ralf – klicka för att streama!

Håll dig uppdaterad på allt nytt inom film och serier

tv.nu tipsar om det senaste inom film och serier i deras blogg från de största streamingkanalerna såsom Netflix, HBO Nordic, SVT Play med flera.

EXTERN LÄNK

Hitta fler film- och serietips på bloggen här!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.