Annons

Bästa filmerna på Netflix just nu

TV.NU

Sugen på att se en riktigt bra film men noll koll på vad som är bra?

tv.nu tipsar om åtta riktigt bra filmer som går på Netflix just nu.

Det finns många otroligt bra filmer där ute att streama. Men hur hittar man dessa guldkorn? En del googlar, en del frågar sina vänner medan andra försöker hänga med genom bloggar.

tv.nu älskar streaming och guidar numera till över 16 000 filmer att streama hos tjänster såsom Netflix, HBO Nordic, C More och många fler. tv.nu har samlat alla streamingtjänster i Sverige på ett och samma ställe för att underlätta för dig som användare. För att göra det ännu smidigare i Netflix-djungeln, så har tv.nu listat 8 favoriter som just nu finns på Netflix här nedanför.

Hoppas ni hittar en ny favorit!

Mudbound

I Netflix-producerade Mudbound får vi följa två stycken män kommer hem till Mississippi efter att ha varit soldater under andra världskriget. Väl hemma så möter de rasism och fördomar, samtidigt har männen svårt att anpassa sig till ett vanligt liv efter kriget.

EXTERN LÄNK:

Streama Mudbound här

Spotlight

Spotlight är baserad på den sanna historien om det team, även kallat spotlight-team, på Boston Globes redaktion. Teamet som för ett antal år sedan började nysta i historien kring de rykten som sa att det förekom övergrepp inom den katolska kyrkan. Det ledde till större avslöjanden än gruppen kunde ana.

EXTERN LÄNK:

Streama Spotlight här

The Big Short

Fyra stycken outsiders förutspår världsekonomiska kollapsen, men varken storbanker, medier eller regeringen tror på dem. Då uppstår idén om att utnyttja deras ignorans till kvartettens fördel. I The Big Short ser vi flera bekanta ansikten, bland andra Steve Carell, Ryan Gosling och Christian Bale.

EXTERN LÄNK:

Streama The Big Short här 

The Dark Knight

Batman har tillsammans med åklagaren Harvey Dent och polischef Jim Gordon bestämt sig – Gotham ska en gång för alla bli fritt från brottslingar och kriminalitet. Då dyker den genialiske brottslingen jokern upp och sätter käppar i hjulet för brottsbekämpartrion. Det är i The Dark Knight som Heath Ledger gör sin legendariska och beryktade insats som ”Jokern”.

EXTERN LÄNK:

Streama The Dark Knight här

Billy Eliott

I norra England bor en ensamstående, kolgruvearbetande pappa med sin son Billy Eliott. När den 11-åriga Billy en dag upptäcker balett när han egentligen ska på boxningsträning, så förändras allt. Till en början håller han sin nya passion hemlig för sin pappa, men när Billys talang för balett uppmärksammas från andra håll så kan han inte längre dölja det.

EXTERN LÄNK:

Streama Billy Eliott här

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Clementine (Kate Winslet) och Joel (Jim Carrey) har förlorat den kärlek de en gång hade till varandra. Den finns bara inte kvar. Men en separation känns allt för jobbig, så de tar hjälp av en ny teknologi för att lindra smärtan. Teknologin hjälper paret att sudda ut deras minnen av varandra, men är det egentligen vad de vill? Eternal Sunshine of the Spotless Mind är en odödlig indieklassiker.

EXTERN LÄNK:

Streama Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Prisoners

När Keller Dovas (Hugh Jackman) lilla dotter och hennes vän försvinner så vänds hela hans värld upp och ner på bara några minuter. När polisen inte verkar ta det på tillräckligt stort allvar så tar han saken i egna händer och kidnappar personen han tror är skyldig.

EXTERN LÄNK:

Streama Prisoners här  

Seven

I Seven får de två poliserna William Somerset (Morgan Freeman) och David Mills (Brad Pitt) får i uppdrag att hitta den psykopatiska seriemördaren som begår mord efter mord. Brotten verkar ha något att göra med de sju dödssynderna. Det blir en desperat jakt där poliserna försöker hitta nya sätt för att förstå hur mördaren tänker.

EXTERN LÄNK:

Streama Seven här

Håll dig uppdaterad på allt nytt inom film och serier

tv.nu tipsar om det senaste inom film och serier i deras blogg från de största streamingkanalerna såsom Netflix, HBO Nordic, SVT Play med flera.

Letar ni efter något helt annat? Då är det bara att dyka in i vår playguide, för där hittar ni både filmer och serier i massor!

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.