Annons

tv.nu listar hetaste släppen på Netflix i juni

TV.NU

tv.nu guidar numera till över 16 000 filmer och 3000 serier att streama i sin TV-guide. Nedan tipsar man om de hetaste släppen som kommer på Netflix under juni.

Det finns många otroligt bra filmer och serier där ute att streama. Men hur hittar man dessa guldkorn? En del googlar, en del frågar sina vänner medan andra försöker hänga med genom bloggar.

tv.nu älskar streaming och guidar numera till över 16 000 filmer och 3000 serier att streama hos tjänster såsom Netflix, HBO Nordic, C More och många fler. tv.nu har samlat alla streamingtjänster i Sverige på ett och samma ställe för att underlätta för dig som användare. För att göra det ännu smidigare i Netflix-djungeln, så har tv.nu listat heta nyheter som kommer under juni på Netflix här nedanför.

Sense8: The Series Finale – 8 juni

Den 8 juni släpps finalavsnittet av Sense8 på Netflix. När ett antal människor runtom i världen plötsligt kopplas samman mentalt så måste de gemensamt använda sina styrkor för att överleva. Deras förmågor är nämligen ett hot mot makteliten.

EXTERN LÄNK

Se tidigare säsongen av Sense8

The Ranch – 15 juni

I juni är det äntligen dags för en ny säsong av sitcom-serien The Ranch. Här får vi följa föredetta fotbollsspelaren Colt (Ashton Kutcher) som återvänder hem efter en misslyckad karriär. Väl där hemma så är det tänkt att han ska driva familjeföretaget tillsammans med sin bror och sin pappa som han inte träffat på 15 år.

EXTERN LÄNK

Se fler filmer med Ashton Kutcher

Marvel’s Luke Cage – 22 juni

Det börjar bli dags för en av Marvels superhjältar att göra comeback för en andra säsong. I juni får vi alltså se Luke Cage, mannen med superstyrkan i rutan igen.

EXTERN LÄNK

Följ superhjältens äventyr här!

Nailed It – 29 juni

Den 29 juni är det dags för en andra säsong av Nailed It. I det här matlagningsprogrammet får vi se amatörbagare som ska försöka efterlikna ätbara mästerverk. I potten ligger 10 000 dollar, men ibland spelar det ingen roll.

EXTERN LÄNK

Streama första säsongen av Nailed It

GLOW – 29 juni

När Ruth Wilder (Alison Brie) misslyckas gång på gång med sina skådespelsdrömmar får hon en dag chansen att vara med och starta upp ett wrestling-gäng med enbart kvinnor. Gänget får senare namnet GLOW – Glorious Ladies of Wrestling, som går för en glittrig knockout redan i första säsongen. I juni är det äntligen dags för andra säsongen!

EXTERN LÄNK

Se säsong 1 av GLOW

Derren Brown: Miracle – datum okänt

Vi har tidigare sett tankeläsaren Derren Brown utforska det mänskliga psyket i diverse experiment. Senast fick vi se honom utföra experiment för att se om en vanlig människa var beredd att mörda för att rädda sitt eget skinn i The Push. Nu är det dags igen – i juni får vi se honom i något han valt att kalla Miracle.

EXTERN LÄNK

Se Derren Brown:The Push

Håll dig uppdaterad på allt nytt inom film och serier

tv.nu tipsar om det senaste inom film och serier i bloggen från de största streamingkanalerna såsom Netflix, HBO Nordic, SVT Play med flera.

Annons: Detta är en annons från vår partner, den är inte skriven av journalisterna på Aftonbladet:s redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.