Ingredienser
- 2 lökar, stora
- 3 vitlöksklyftor
- 20 gIngefära, färsk
- 2 mskTomatpuré
- 1,5 mskGaram masala
- 2 tskKardemumma
- 1 mskSpiskummin
- 1 mskKoriander, malen
- 2 tskGurkmeja
- 2 tskChilipulver, eller efter smak
- 400 gTofu, fast, naturell
- 250 ggrönkål, färsk
- 400 gkrossade tomater
- 4 dlVatten, + ev till stekning
- 2 dlröda linser
- 1 mskGrönsaksfond
- 1 mskJapansk soja
- 200 gsilkestofu
- 0,5 krukakoriander
- 0,5 Lime, saften
- Salt och svartpeppar
- Rapsolja, till stekning
Matvetesallad
- 3 dlMatvete
- 1 mskGrönsaksfond
- 1 vitlöksklyfta
- 10 cmpurjolök
- 1 spetspaprika
- 0,5 krukakoriander
- 0,5 Lime, saften
- Salt och svartpeppar