Foto: Johanna Åkerberg Kassel
Förrätt med bruschetta med ärter, mynta och fetaost.

Bruschetta med ärter, mynta och fetaost

5 (1 röst)

Det här är en bruschetta med mycket smak och vackra färger som jag tror kommer att imponera på dina gäster.
– Ärter och mynta är en klassisk kombination som smakar fantastiskt. För att bryta av mot de söta ärterna har jag fetaost och citron, berättar Jessica Frej, kock och kokboksförfattare.

Recept ur kokboken, ”Fest på 30 minuter” av Jesssica Frej och Johanna Åkerberg Kassel (foto) (Bonnier Fakta).

Bruschetta med ärter, mynta och fetaost

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 6 skivor ljust formbröd
  • 400 g frysta ärtor
  • 20 blad mynta, färska
  • 150 g fetaost
  • 2 dl grekisk yogurt
  • 10 msk citron, saft
  • 20 vitlöksklyftor
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • flingsalt

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Julen 2018

Recept

Förrätt