Lägg herr Kantarell i stekpannan!

avJon Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

Har du sett herr Kantarell? Det har jag - massor av små gula herrar.

I fjol stod de i vår Roslagsskog ända in i november. Hoppas på en lika härlig lång svampsäsong i år. Fram med stekpannan!

Kantarelltoast – med grönmöggelost som topping

Foto: Per Björn
Kantarelltoast

Falska sniglar - byt ut sniglarna mot svamp

Foto: Per Björn
Vegetariska sniglar

Soppsallad – en härlig sallad med svamp

Foto: Per Björn
Soppsallad

Grillat kantarellpaket – recept med biff

Foto: Per Björn
Grillat kantarellpaket

Svamppytt – perfekt för höstkvällen

Foto: Per Björn
Svamppytt

Risotto med Karl Johan svamp – smakrik och krämig

Foto: Per Björn
Risotto med Karl Johan svamp

Svampsoppa – värmande och med en djup smak

Foto: Per Björn
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Recept