Foto: STEFAN MATTSSON
Tomatsoppa med fetaostkräm

Tomatsoppa med fetaostkräm

5 (1 röst)

Det finns inget bättre än en skål varm soppa en regnig dag. Laga den här mustiga tomatsoppan med rostade körsbärstomater ikväll. Servera med ett gott bröd och middagen är fulländad. Servera med ett gott bröd.

Tomatsoppa på rostade körsbärstomater med fetaostkräm

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 kg körsbärstomater
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 4 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 dl grädde
  • olivolja
  • Fetaostcreme

  • 0.5 citron, skal och juice
  • 0.5 kruka basilika
  • 1 paket fetaost
  • 0.5 dl crème fraiche

Gör så här

avClara Öhrn

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Förrätt

LÄS OCKSÅ