Foto: Fredrik Nylén
Stekpannebröd kallas också stompa.

Stekpannebröd – glutenfritt och gott

3,7 (113 röster)
Publicerad:
Uppdaterad:

Stekpannebröd – ett glutenfritt bröd som är riktigt enkelt att göra.
– Det här är min sambos favoritbröd. Tapiokamjöl ger verkligen ett härligt tuggmotstånd i brödet. Det kan vara lite svårt att hitta i vissa affärer, men det går att köpa på flera ställen på nätet, säger Fredrik Nylén.
Recept ur Fredrik Nyléns bakbok ”Matbröd”.

8 portioner blir 8 bröd

Stekpannebröd

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 100 g tapiokamjöl
  • 100 g majsmjöl
  • 1 tsk brödkryddor, malda
  • 0.5 tsk bikarbonat
  • 0.5 tsk salt
  • 3 dl gräddfil

Gör så här

avNina Kindbro

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Bakrecept

Recept

Bakning

MER OM MAT & DRYCK