Foto: Fredrik Nylén
Stekpannebröd kallas också stompa.

Stekpannebröd – glutenfritt och gott

3,7 (109 röster)

Stekpannebröd – ett glutenfritt bröd som är riktigt enkelt att göra.
– Det här är min sambos favoritbröd. Tapiokamjöl ger verkligen ett härligt tuggmotstånd i brödet. Det kan vara lite svårt att hitta i vissa affärer, men det går att köpa på flera ställen på nätet, säger Fredrik Nylén.
Recept ur Fredrik Nyléns bakbok ”Matbröd”.

Stekpannebröd

8 portioner blir 8 bröd

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 100 g tapiokamjöl
  • 100 g majsmjöl
  • 1 tsk brödkryddor, malda
  • 0.5 tsk bikarbonat
  • 0.5 tsk salt
  • 3 dl gräddfil

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakrecept

Recept

Bakning