Rödspätterulader fyllda med räkor

(2)

Vad tycker du?

Rödspätterulader fyllda med räkor

Rödspätterulader fyllda med räkor – den här rätten hamnar ofta på bordet hemma hos familjen Paolo. – Jag äter ofta köttrulader i olika former men hittade den här fiskruladen som nu ofta vinner matchen mot köttruladerna, säger han. Och det ska alla testa på att göra!

Rödspätterulader fyllda med räkor

Ingredienser

  • 3 dllångkornigt ris, (ej snabbris)
  • 8 rödspättafilé, skinnfria
  • 24 räkor, med skal
  • Vetemjöl
  • 1 gPurjolök, ansad skjöld och skuren i tunna strimlor
  • 2 Schalottenlök, finhackade
  • 1 mskSmör
  • 3 mskOlivolja, 1+1+1
  • 4 msktorrt vitt vin
  • 0,5 citron, saften
  • 2 mskpersilja, finhackad
  • Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rödspätterulader fyllda med räkor

Ämnen