Chokladbollar, även kända som havrebollar eller kokosbollar, är det lilla klassiska bakverket som alla älskar. Med detta enkla recept kan du skapa läckra chokladbollar som smälter i munnen. Rulla dem i kokos på klassiskt vis.
Här är några användbara tips:
Förvara dina chokladbollar i kylen eller frysen för att hålla dem fräscha längre.
Variera smaken genom att experimentera med olika smaker i smeten eller genom att använda alternativ som dadlar istället för smör och socker för nyttigare bollar.
Chokladbollar är en omtyckt favorit - firas på Chokladbollens Dag den 11 maj och njut av denna söta frestelse.
Ingredienser
150 gSmör
1,5 dlSocker
3 mskKakao
2 mskkaffe
4 dlHavregryn KRAV
Riven kokos, eller pärlsocker att rulla bollarna i
150 gSmör
1,5 dlSocker
3 mskKakao
2 mskkaffe
4 dlHavregryn KRAV
Riven kokos, eller pärlsocker att rulla bollarna i