Garam masala – så gör du din egen blandning

Av Nina Kindbro

(82)

Vad tycker du?

Garam masala – så gör du din egen blandning

Få det att dofta som på indisk restaurang hemma i köket! Här bjuder Karim Rezaul från Indian garden på sitt recept på garam masala – en allround-krydda som passar lika bra till grönsaker som fisk, skaldjur och kött.

Garam masala

Ingredienser

  • 1 mskSpiskummin
  • 1 mskSvartpeppar
  • 1 mskKardemumma
  • 1 mskMuskotnöt
  • 1 mskKanel
  • 0,5 mskkryddnejlika

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Garam masala – så gör du din egen blandning

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.