Ingredienser
- 400 gpasta, till exempel fusilli eller tortiglioni
- 1 Gul lök
- 500 glaxfilé, gärna fryst och halvtinad
- Smör, att steka i
- 3 dlCrème fraiche
- 1,5 dlvispgrädde
- 1 krukadill, finhackad
- 2 mskHummerfond, koncentrerad
- 2 mskcitronjuice, färskpressad
- Salt
- Citronpeppar
Tips på tillbehör för servering
- kokta och strimlade sockerärter och sparrisbitar
- citronklyftor
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Jenny Warsén
När Jenny Warsén lagar mat ska det vara gott, gå snabbt och inte kosta alltför mycket. Hon är vardagsmatens riddare, kokboksförfattare och bloggare. Här på Godare delar hon med sig av enkla vardagsrätter och härlig sommarmat med extra goda smaker. Bild från boken "Jennys sommar". Foto: Ulrika Pousette
Visa 25 recept