Ingredienser
- 5 dlVetemjöl
- 1 dlhavregryn
- 2 tskBakpulver
- 1 tskSalt
- 0,5 tskSvartpeppar
- 2 ägg
- 2,5 dlmjölk
- 1 dlOlivolja
- flingsalt
Fyllning
- 2 Schalottenlökar
- 160 gSoltorkade tomater (i påse, utan olja)
- 200 gKantareller
- 1 påseruccola, eller bladspenat
- 1 buffelmozzarella
- 25 gSmör, till stekning
- Salt och peppar
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Andréa Brändström
Andréa Brändström älskar att baka – allt från klassiska sockerbullar till fantastiskt detaljrika tårtor. Hon är bakkreatör, bakboksförfattare och vinnare av ”Hela Sverige bakar”. I programmet ”Festligare fika” bjuder hon på recept som passar både nybörjaren och den som vill utmana sig i sin bakning.
Visa 20 recept