Foto: Eva Hildén
Tacobiffar med nachosallad

Tacobiffar med nachosallad

3,3 (10 röster)

Tacobiffar med nachosallad – testa något nytt till fredagsmyset. Tacoburgarna går bra att servera i hamburgerbröd också, lite picklad rödlök sätter extra sprätt. Recept ur Mattias Kristianssons nya kokbok Vego snabbt och enkelt.

Tacobiffar med nachosallad

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 6 dl svarta bönor
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 dl majs
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk koriander, mald
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2 msk majsstärkelse
  • salt och svartpeppar
  • Nachosallad

  • 1 påse nachochips
  • 0.5 salladshuvud, strimlat
  • 0.5 st paprika, röd, strimlad
  • 0.5 rödlök, tunt skivad
  • 1 dl majskorn
  • 0.5 gurka, i halvmånar
  • 2 avokado
  • 2 lime, pressad saft
  • 0.5 kruka koriander
  • Till servering

  • 0.5 burk salsa

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM