Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

Av Godare

(14)

Vad tycker du?

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter. En härlig sallad med blandade salladssorter och toppa med en riktigt god vinägrett blandad av olivolja, citronsaften och salt.

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

Ingredienser

  • 1 salladshuvud, eller 1 kruksallad (litet)
  • 1 ekblads- eller endivsalladshuvud , litet
  • 1 frisésalladshuvud, endast de inre ljusa bladen
  • Rucola, en rejäl näve
  • 2 Salladslökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 morötter
  • 150 gSockerärter
  • 2 bladselleristjälkar
  • 15 körsbärstomater
  • 2 mskPinjenötter

Dressing

  • 4 mskOlivolja
  • 2 mskCitronsaft, färskpressad
  • 0,5 tskSalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter