Peter Siepen gifte sig i smyg – i USA

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Det tog lång tid innan den evige tonåringen och ungkarlen Peter Siepen, 55, kom till skott och bildade familj.

Nu har han gift sig i hemlighet i Los Angeles.

– Det känns jävligt bra, säger Peter till Nöjesbladet.

Mångssysslaren och dj:n Peter Siepen, 55, beskriver sig själv som en ”late bloomer”. Han skaffade barn efter 50 och nu har han gift sig i hemlighet med sin sambo Anna Svensson, 39.

– Det känns jävligt bra. En kompis till oss hyr ett hus just nu i Los Angeles så han tipsade oss om att El Matador beach i Malibu var fin, men han visste inte varför vi undrade, säger Peter till Nöjesbladet.

I skrivande stund är Peter hemma i Sverige igen, men bröllopet ägde alltså rum i Los Angeles och ingen av Peters eller Annas släkt och vänner visste om vad som var i görningen.

– Vi hade blivit tipsade om en svensk präst som heter Hasse så han fick uppdraget. Vi stämde träff med honom och vår kompis Julien Dauphin och hans fru Åsa som inte visste någonting. Jag sa ”vad fint det är här, ska vi gifta oss?”, och så gjorde vi det och Julien och Åsa blev vittnen utan att veta om det, säger Peter och skrattar.

1 av 3 | Foto: Foto: Viktoria Grushko
Peter Siepen och Anna Johansson.

”Romantiskt och jättefint”

Själva vigseln var romantisk och Peter är exalterad över att äntligen vara gift.

– Det är en extra nivå. Det känns trist att säga ”min sambo” jämfört med min fru. Det är på riktigt.

Peter beskriver bröllopet som romantiskt och jättefint. Och nu ska det bli stor fest här hemma i Sverige. För ingen av dem ville ha ett traditionellt bröllop utan mer en kul fest med släkt och vänner.

– Nu ska vi ha kalas, men vi vet inte riktigt när. Först ska vi åka på en romantisk bröllopsresa.

En kul detalj; bröllopsbilderna är tagna av en amerikansk fotostudent som råkade vara på plats och som ville ”öva” på Peter och Anna när hon såg deras bröllop.

Peter och Anna har dottern Rio, 2.

De svenska kändisarna som gifte sig 2017 01:01
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Kärlek