”Spice girls”-stjärnan skiljer sig

avAgnes Aronsson

1 av 3

Mel B är tillbaka på singelmarknaden.

Hon har lämnat in en skilsmässoansökan från sin man, filmproducenten Stephen Belafonte.

– Låt oss inte glömma att du kan vara lite av en skitstövel också, skrev hon på Instagram.

Det var i måndags som den forna Spice Girls-medlemmen Melanie Brown, 41, lämnade in en skilsmässoansökan till rätten i Los Angeles, rapporterar Daily Mail. Det var ett tumultartat tio år långt äktenskap med Stephen Belafonte, 41, som kantades av envisa otrohets- och misshandelsrykten. Mel B skrev ”oförsonliga skillnader” som anledning till separationen i skilsmässoansökan.

Så sent som i januari postade hon en bild på Instagram av ex-paret där hon förklarade sin kärlek till Belafonte.

”Vi har gått igenom allt som normalt skulle sära på ett par och vi har kommit ut starkare på andra sidan. Du älskade mig innan jag ens visste hur jag skulle älska mig själv, du är min värld älskling och låt oss inte glömma att du kan vara lite av en skitstövel också.”, skrev hon under en bild av paret där hon pussar honom på kinden.

”Gifte sig i Las Vegas”

Trots det fyllde hon i den 28 december, 2016 som datum för separation i skilsmässoansökan, rapporterar Daily Mail.

Paret gifte sig i Las Vegas 2007 och har den femåriga dottern Madison tillsammans. Mel B önskar delad vårdnad om dottern. Skilsmässan är Melanie Browns andra. Hon skilde sig från Jimmy Gulzar 2000 som hon har dottern Phoenix, 18, tillsammans med. Hon har också en dotter, Angel, 9, ihop med skådespelaren Eddie Murphy.

Melanie Brown sitter i juryn i talangshowerna ”America’s got talent” och ”The X Factor Australia”.

ARTIKELN HANDLAR OM