Anna Anka blev fråntagen sina barn: ”Ville bara dö”

avAlex Hartelius

Anna Anka har inte träffat sina två barn på flera år.

I en intervju med norska KK berättar hon om sorgen och saknaden efter Ethan och Ellie.

– Det sista minnet som Ethan har av mig är att jag pussar honom hej då på morgonen, säger hon.

Tv-profilen Anna Anka, 48, har tidigare berättat om hur de infekterade skilsmässorna fått tuffa konsekvenser för henne.

Hon har en son med ex-maken Paul Anka och en dotter med sin tidigare man Lou Yeager, men har inte haft kontakt med någon av dem på flera år på grund av att båda papporna bedrev varsin vårdnadstvist mot henne.

I en intervju med norska KK berättar hon om saknaden efter sina barn Ethan och Ellie.

– Det sista minnet som Ethan har av mig är att jag pussar honom hej då på morgonen. Efter det så fick han aldrig bli en del av mitt liv igen, säger hon.

Tidningen skriver att ingen har bott i barnens rum sedan dess och att inredningen med prins- och prinsesstema står kvar.

”Ville bara dö”

Anna Anka berättar att skilsmässan med Paul Anka var svår eftersom de hade sonen Ethan ihop och att hon stannade kvar i förhållandet för att han skulle ha en familj.

– När du är med en så mäktig person som han var, känner du dig väldigt liten. Jag satte honom på en piedestal och gömde mig själv. Jag byggde upp honom som en underbar gud och förstörde mig själv i processen.

Anna Anka beskriver skilsmässoprocessen i Kalifornien som en miljardindustri, där personen med mest pengar vinner och att hon inte hade något att komma med jämfört med ex-männen.

– Jag kommer inte att ljuga för dig. Jag ville bara dö. Du tror inte att något sånt kan hända. Det är en mardröm att ditt barn tas bort från dig över en natt.

1 av 4 | Foto: CAROLINA BYRMO
Anna Anka.

Anna Anka om kärleken

Anna Anka har i dag en ny kärlek i sitt liv. Tidigare i år skrev hon i ett mejl till Nöjesbladet att hon och pojkvännen David Johansson ska gifta sig.

”Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till”, skrev hon då.

David Johansson jobbar som personlig tränare i Los Angeles och syntes i förra säsongen av ”Svenska hollywoodfruar”, där Anna Anka gjorde comeback efter nio års frånvaro.

Innan dess hade tv-profilen varit hemlighetsfull med vem hennes nya kärlek var.

– Anledningen varför jag dolde honom var att det vi hade var så fint och jag ville faktiskt inte dela med mig det till någon annan, utan jag ville behålla det för mig själv. Jag ville värna om det. Jag ville bygga en stark grund för vår relation och det är så många kändisar som är tillsammans två veckor och sedan gör de slut. Därför ville jag inte presentera en relation förrän jag visste det var äkta, har hon tidigare sagt till Nöjesbladet.


PODD: Aftonbladet Daily om Deepfake – porr, politik och fejkade nyheter

Aftonbladet Daily pratar om nätfenomenet Deepfakes, och funderar om de övertygande videoförfalskningarna kan bli ett reellt hot mot valet i USA 2020. Gäst i podden är Computer Swedens chefredaktör Marcus Jerräng
 Lyssna:  iTunes (iPhone)  Acast  Spotify

Lyssna på podden genom att
⬇️ klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM