Planerar hämndaktion mot Schulman: ”Kommer synas och höras”

avCornelis Rikken

Det började med en verbal attack i den populära podcasten.

Nu planerar Samir Badran en hämnd på Alex Schulman.

– Det kommer både synas och höras, säger vännen Anis Don Demina.

Fejden mellan Samir Badran, 28, och Alex Schulman, 43, tycks vara långt ifrån över.

Det hela började med att Schulman gick till attack mot Badran i sin podcast då han menar att tv-profilen ska ha betett sig nonchalant mot hans dotter.

Samir kallar historien för lögn, och nu har flera kända namn gett sig in i diskussionen.

På Samirs Instagram syns både stöd och kritik. Anna Book, 48, fyller kommentarsfältet med hjärtan medan festfixaren Micael Bindefeld, 59, går till attack mot Schulman.

”Så sorgligt! Ett mobbat barns klassiska behov av att mobba och trycka ned andra. En feg inställsam ynkrygg som fabricerar historier för att hålla sig aktuell”, skriver han och får mothugg av Alex bror Calle Schulman, 39.

”Ja de som har varit mobbade borde hålla käft eller hur Micael? Det borde de ha lärt sig va?”, skriver han.

Anders Adali, 41, skriver att han ”blir äcklad av Schulmans ord och beteende”. Sara Sommefeld, 41, menar att utspelet ”var lågt” och att Samir och vapendragaren Viktor Frisk, 23, är ”fantastiska förebilder för våra unga”.

Viktor Frisk, som även han får en känga i podden, har också gått ut och försvarat parhästen.

”Samir är en av de finaste och snällaste personer jag vet. Har så svårt att förstå hur han skulle kunna uppfattas en gnutta så som ni förklarar. Sen att ni två vuxna män som har barn sitter och smutskastar en annan duo är bara väldigt märkligt”, skriver han på Instagram, och avslutar med en uppmaning om att i stället sprida kärlek.

1 av 2

”Var skittaskiga”

Även Youtubern och Melloaktuella Anis Don Demina, 25, ger sig in i diskussionen och frågar Samir om de ska ”låta Schulman smaka på sin egen medicin?”.

– Jag kan inte säga exakt om det kommer dyka upp något i en podd, på Youtube eller i en låt, men någonting kommer dyka upp i alla fall, säger Anis Don Demina till Nöjesbladet.

Även om han själv inte har någon personlig relation till Alex Schulman menar han att han kan relatera till Samirs känsla av att ha ”ledsnat på att man är schysst mot folk men ändå får äta skit”.

– Jag vet att Samir gärna tar bilder, men helst inte när han äter, det har han sagt många gånger. Men han tog bilden, och jag tror inte han var arrogant. Jag har hört vad de har sagt och de var skittaskiga.

Han menar att Alex Schulman borde ha tagit diskussionen med Samir direkt, i stället för att rasa i podden.

– Om jag är ditt fan och mitt barn tar en bild med dig och vi båda är offentliga personer så hade jag vänt mig till dig och sagt ”tja, du är lite oskön”, men att sitta och pissa på honom i en podd, det är jätteonödigt.

1 av 3 | Foto: Pontus Orre
Samir Badran

Ska ses under dagen

Under gårdagen hintade Samir på sin Instastory om att han och Anis skulle ses under dagen. I inlägget syntes en skärmdump på kommentaren om att låta Schulman ”smaka på sin egen medicin”.

På onsdagsförmiddagen dök en ny uppdatering upp där han befinner sig i studion. Anis instagramnamn och texten ”Let’s do this” syns i videon.

Men vad mötet handlar om vill Anis inte heller svara på.

– Det kanske händer något.

När kan vi förvänta oss att det här, vad det än innebär, kommer?

– Snart... Eller någon gång!

Oavsett vad det rör sig om menar han att de inte planerar att ”sjunka till samma nivå” som poddprofilerna.

– Vi kommer inte göra en låt och stå och säga taskiga saker om folk. Det är inte kul. Det var ju var de gjorde. Allt jag gör är i slutet av dagen i underhållningssyfte.

Nöjesbladet söker Alex Schulman.

ARTIKELN HANDLAR OM