Dumpas – efter otroheten med danspartnern

avLinn Elmervik

NÖJE

”Strictly come dancing”-deltagaren Seann Walsh, 32, fångades på bild när han hånglade med sin gifta danspartner.

Nu dumpas han av sin flickvän – i ett twitterinlägg.

”Hela den här affären har fått mig att påminna mig själv om att jag är en stark, kapabel person som nu är fri och inget offer”, skriver skådespelaren Rebecca Humphries.

Otrohetsbilderna på komikern Seann Walsh och hans danspartner Katya Jones, 29, spreds i brittiska tidningar i helgen.

Nu bryter Walsh flickvän skådespelaren Rebecca Humphries tystnaden efter skandalen.

I ett offentligt twitterinlägg berättar hon att hon i veckor misstänkt att hennes pojkvän haft en affär med sin tv-kollega, men att han förnekat otroheten när hon frågat honom.

”Han kallade mig knäpp”

”Bilderna togs den tredje oktober. Det var min födelsedag. Jag var hemma själv när Sean messade klockan tio och sa att de skulle ta en drink helt oskyldigt. Vi pratade och jag sa till honom, och det var inte första gången, att hans handlingar de senaste tre veckorna hade fått mig att tro att något opassande pågick. Han var aggressiv och kallade mig upprepade gånger för psycho, knäpp och sinnessjuk. Precis som han gjort oräkneliga gånger under vår relation när jag ifrågasatt hans olämpliga, sårande beteende”, skriver hon.

Efter att bilderna publicerades i brittisk press gick både Seann Walsh och Katya Jones, som är gift med dansaren Neil Jones, ut i sociala medier och bad ”Strictly come dancing”-tittarna om ursäkt.

Gör slut

Men Rebecca Humphries menar att hon inte hört något från pojkvännen.

”Det är otroligt bra av Sean och Katya att be om ursäkt i medierna. Jag har inte fått någon”, skriver hon.

Hon passar samtidigt på att meddela att hon gör slut.

”Hela den här affären har fått mig att påminna mig själv om att jag är en stark, kapabel person som nu är fri, och inget offer. Jag har en röst och jag kommer att använda den genom att berätta om det här för kvinnor där ute som känner sig värdelösa och fast med den man de älskar. Tro på dig själv och dina instinkter. Det är mer än lögner. Det är kontroll. Berätta för några väldigt nära vänner som, om de liknar mitt underbara nätverk, kommer rycka in och ta hand om det praktiska och dig”.

Tre skandaler i nöjesvärlden 2018 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM