Sanna Nielsen åker på kärlekssemester efter Allsången

”Vill bara få vara ett par”

avTorbjörn Ek

Nu blir det kärlekssemester för Sanna Nielsen.

Så fort ”Allsång på Skansen” är över tar hon med sig sambon Joakim Ramsell på resa.

– Eftersom vi båda jobbar i den här branschen så vill vi bara få vara ett par och umgås, säger hon.

Hon brukar beskriva det som världens bästa sommarjobb.

Men efter den här veckan är ”Allsång på Skansen” över för Sanna Nielsen, 33, och nu väntar semester.

– Jag ska vara ledig ganska länge faktiskt, hela augusti och en bit in i september. jag kommer dra ner till Skåne och hänga med familjen och sen dra på nån semesterresa någonstans i Europa för att ladda batterierna och koppla bort hjärnan, säger hon.

1 av 2 | Foto: AFTONBLADET 85705
Sanna Nielsen.

Kärlekssemester med pojkvännen

Och med på resan tar hon givetvis sambon Joakim Ramsell, 46.

– Han får följa med både till Skåne och ut i Europa, säger Sanna Nielsen med ett skratt.

– Han har varit ute på turné och gigat ganska mycket i sommar, det är ju så i frilansyrket, men vi har ändå hunnit ses en hel del. Han har varit här varje vecka. Nu lutar det åt att vi åker till Grekland. Det är ett ställe vi verkar vilja återkomma till.

Så nu får ni rå om varandra?

– Ja, det ska vi göra ordentligt.

Mobilen påslagen

Har ni några speciella knep för det, stänger ni av mobilerna när ni åker iväg?

– Nej, för guds skull, vem stänger av mobilen nu för tiden? Man kan ju få nåt roligt sms eller vilja kolla sociala medier. Men eftersom vi båda jobbar i den här branschen så vill vi bara få vara ett par och umgås och vara tillsammans med våra vänner och familjer. Vi kan inte bara leva musik, det är vår stora hobby, men det är inte allt.

Förra veckan berättade Sanna Nielsen att SVT bett henne återvända som programledare för ”Allsång på Skansen” även nästa år.

Hon har bestämt sig men vill ännu inte avslöja om hon tackat ja eller nej. Såväl Sanna Nielsen som hennes företrädare har vissa år avslöjat sina beslut i direktsändning under säsongsavslutningen.

– Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag kommer göra så eller inte. Jag vet inte ännu vad känslan är, säger hon.

I veckans avsnitt av ”Allsång på Skansen” medverkar Seinabo Sey, Magnus Uggla och Sven-Bertil Taube. Programmet sänds tisdag 20.00 på SVT1.

ARTIKELN HANDLAR OM