Anna Anka: ”Har inte träffat barnen på tre år”

avLinn Elmervik

Anna Anka, 47, har inte träffat sina två barn på tre år.

I webbserien ”Svenska Hollywoodfruar i fokus” berättar hon om de tuffa konsekvenserna av sina uppslitande skilsmässor.

– Det finns inga garantier i livet, säger hon.

De infekterade skilsmässorna har fått tuffa konsekvenser för Anna Anka.

Hollywoodfrun har en son med ex-maken Paul Anka och en dotter med sin tidigare man Lou Yeager, men har inte haft kontakt med någon av dem på länge.

I en intervju i webbserien ”Svenska Hollywoodfruar i fokus” på Viafree berättar Anka att hon inte träffat sina barn på tre år. Anledning är att båda papporna bedrivit varsin vårdnadstvist mot henne.

– Vi tar det vi har i livet för givet, men det finns inga garantier i livet, det är något jag har fått lära mig, säger hon med tårar i ögonen.

Arkivbild på Paul och Anna Anka.

Tv-serien förstörde äktenskapet

Anna och Paul Anka skilde sig 2010 och enligt Anna hotade Paul henne genom att rikta en pistol mot hennes huvud strax innan brytningen. Hon tror att det var kändisskapet som kom med ”Svenska Hollywoodfruar” som fick relationen att gå i kras.

– Jag tror att min tv-karriär var den största anledning till skilsmässan. ”Gamlingen” var inte redo att gå ner från förstaplatsen, han har ju haft den i många, många år. Jag vill inte säga hans namn, han är inte värd att höra sitt namn på mina läppar, säger hon.

”Man skulle vara hemmafru”

Hon fortsätter:

– Man skulle vara hemmafru, ta hand om barnen, fokuseringen var alltid på hans karriär och jag följde bara glatt med och levde hans liv och gjorde vad jag blev tillsagd. Nu när jag själv satt där kände man hjälp mig det här, du vet ju hur den här cirkusen fungerar. Men när man egentligen behövde honom som mest så drog han.

Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar” i höst efter nio års frånvaro.

Säsong 12 av realityserien har premiär den 4 september på TV3, Viafree och Viaplay.

ARTIKELN HANDLAR OM