Lindsay Lohan vill göra ”Mean moms”

avRebecka Ljung

1 av 2 | Foto: Yorgos Karahalis/AP
Skådespelaren Lindsay Lohan har tänkt ut vad hon vill se i en ”Mean girls 2”.

Lindsay Lohan längtar efter uppföljaren till kultfilmen ”Mean girls”.

Jimmy Fallon och Drake får gärna medverka, säger skådespelaren, som har idén klar om sin roll.

Lindsay Lohan, 30, har en drömroll. ”Mean girls”-stjärnan, skådespelare sedan barnsben, vill någon gång få tolka Ariel i ”Den lilla sjöjungfrun”.

Den kommande Universal-filmen har dock redan tillsatt rollen med ”Kick ass”-kända Chloë Grace Moretz, 20.

Till den dagen Ariel-chansen dyker upp, är Lindsay Lohan pepp på sin gamla roll som Cady Heron i en uppföljare av kultfilmen bakom uttryck som ”grool” – en ”Mean girls 2”.

I en Facebook-sänd intervju med Daily Mail, berättar Lohan att hon ser en slags ”Mean moms” framför sig.

– Vi borde ha barn allihop, som en ’Housewives of’ … och alla mina barn är från Afrika … vi har adopterat dem eller nåt kul, säger Lohan till Daily Mail.

”Mean girls” blir musikal

Lindsay Lohan skulle vilja fräscha upp konceptet från 2004 genom att få med artisten Drake och programledaren Jimmy Fallon bland skådespelarna.

Stjärnan planerar att prata med producenten Lorne Michaels om sina idéer. Michaels, som producerade filmen 2004, ska göra en ”Mean girls”-musikal på The National Theatre i Washingson D.C., med premiär i höst.

Utanför skärmen har Lindsay Lohan nyligen visat ett engagemang i flyktingfrågor. Bland annat har amerikanen uttalad stöd för Turkiet och träffat landets president Recep Tayyip Erdogan.

ARTIKELN HANDLAR OM