Lindsay Lohan försvarar föräldrarna efter missbruket

”Är bara människor”

avStina Dahlgren

1 av 2 | Foto: David McNew/TT

Lindsay Lohan vill inte att föräldrarna tar på sig ansvaret för hennes tidigare missbruk.

Nu försvarar hon dem i ”The Wendy Williams Show” .

– Mina föräldrar är bara människor, säger skådespelerskan.

Skådespelerskan Lindsay Lohan, 31, slog igenom redan som 12-åring i filmen ”Föräldrafällan”. Hon blev snabbt en av USA:s mest kända barnskådisar, men livet i rampljuset var tufft.

– Det var mycket press på mig. Jag visste inte riktigt hur man hade ett privatliv för jag var ung och sprang omkring för mycket och omgav mig med människor som jag kanske inte borde ha varit omkring, säger hon i ”The Wendy Williams Show

Tar på sig ansvaret

Lohan har dömts för både rattfylla och narkotikainnehav. Efter en kaotisk tid kantad av missbruk drog hon sig undan offentligheten och la in sig på rehab. Hennes föräldrar har tidigare tagit på sig ansvaret för dotterns problem, men nu säger Lohan att hon bara har sig själv att skylla.

– Jag skulle inte anklaga någon för något av det jag har gjort i mitt liv, mina föräldrar är bara människor. Alla går igenom svårigheter i livet och jag var en av dem.

Hon berättar att hennes mamma försökte få henne att flytta hem igen när hon såg att dottern hade problem.

– Men jag lyssnade inte. Jag ville fortsätta jobba, säger Lohan.

Brutit med tidigare vänner

Efter mycket bråk med familjen är de idag äntligen sams. Skådespelerskan umgås inte längre med de vänner hon hade under den tuffa perioden.

– Jag är närmre min familj än jag någonsin varit, säger Lindsay Lohan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Missbruk