Mel B avslöjar – tar in på behandlingsklink

avJakob Meijer

Foto: Richard Shotwell / AP TT NYHETSBYRÅN
Melanie Brown.

Efter den infekterade skilsmässan.

Nu checkar Melanie Brown, som brottats med både alkohol- och sexmissbruk, in på en behandlingsklink.

– De senaste sex månaderna har varit otroligt tuffa för mig, säger hon till The Sun.

Skilsmässan med Stephen Belafonte, 43, har tagit hårt på den förra Spice girls-stjärnan.

I en intervju med The Sun avslöjar nu Melanie Brown, 43, att hon drabbats av posttraumatiskt stressyndrom och därför kommer att ta in på en behandlingsklinik i Storbritannien nästa månad.

– Jag har jobbat med en författare med min bok, brutalt ärligt, och det har varit otroligt traumatiskt att återuppleva ett förhållande av känslomässiga övergrepp och konfrontera så många problem i mitt liv, säger hon till tidningen.

Melanie Brown berättar att drickandet har varit ett sätt att bedöva smärtan.

– Ibland är det svårt att hantera alla de känslor jag känner. Men problemet har aldrig handlat om sex eller alkohol, det är i stället det som ligger under allt det det där.

”Jag är inte perfekt”

Brown, som även sitter med i juryn i ”America’s got talent”, säger att hon vill belysa problemen med posttraumatisk stress och att hon nu vill gå i terapi för sina tre barns skull.

– Jag är inte perfekt, och har aldrig låtsats vara det. Men jag försöker att bli ett bättre jag, för mina barn, som jag älskar mer än livet självt. Och för alla de som har stöttat mig.

Melanie Brown har ankagat sin ex-make för både fysisk och psykisk misshandel. I december förra året gick skilsmässan med Stephen Belafonte igenom.

ARTIKELN HANDLAR OM