Sanna Lundell revanschsugen – efter kritiken i ”Let’s dance”

Lundell: ”Nu ska jag visa dem”

avAlex Hartelius

Jurymedlemmarna tyckte inte att Sanna Lundell slappnade av under sin samba i ”Let’s dance”.

Cecilia Lazar gav prestationen bara ett poäng – något som Sanna inte höll med om fullt ut.

– Jag tyckte att de var lite väl hårda, säger hon till Nöjesbladet.

När Sanna Lundell hade dansat klart samban med danspartnern Aaron Brown i premiären av ”Let’s dance” beskrev hon sitt tillstånd som ”euforiskt”. Men om Sanna var euforisk så var juryn mer kritisk.

– Man ser på dig att du så gärna vill släppa loss men har inte mognat in i det riktigt än, säger jurymedlemmen Ann Wilson i programmet.

Ann Wilson ger henne ändå en trea i betyg och Tony Irving en tvåa. Den tredje jurymedlemmen Cecilia Lazar tycker dock inte att det är värt mer än ett poäng, något som förvånar både Sanna Lundell och Tilde de Paula.

– Ett poäng? Det är ju inte ens nära. Du skulle ha sett din blick när du tittar in i kameran och ska ta de där första stegen. Det var magi. Jag tyckte att du var fenomenal, berömmer Tilde de Paula i programmet.

Sanna Lundell håller inte med juryn

Men trots den hårda domen från juryn tycker Sanna Lundell att det är väldigt roligt att medverka i ”Let’s dance”. Efter programmet säger hon till Nöjesbladet att hon ändå är nöjd med sin insats.

– Det var så jävla galet alltså. Det var så nervöst och nästan lite skräckkänsla. Men sen var det bara så underbart, så härligt när man var där och det bara satt i kroppen. Det var så jävla roligt, säger Sanna Lundell och fortsätter:

– Det är en sån urladdning. Man har gått och peppat för det här i fem veckor och tänkt att man kommer få en black out eller kräkas. Och så står man där och märker att det sitter, i alla fall hyfsat.

Jurymedlemmarna var lite kritiska och tyckte att du skulle släppa loss lite mer. Håller du med dem?

– Jag måste ju jobba som fan på det här med att släppa loss, jag kan ju inte det så bra. Men sen tycker jag att de var lite väl tuffa.

Och det är en revanschsugen Sanna Lundell som nu förbereder sig inför nästa veckas program.

– Jag får blodad tand. ”Nu ska jag visa dem”, känner jag. Det där var ju inte så rättvist, säger hon.

Foto: CAROLINA BYRMO
Sanna Lundell och Aaron Brown.
ARTIKELN HANDLAR OM