Biggest loser

Förre hockeystjärnan klar för ”Biggest loser”

avJakob Meijer, TT

Nöjesbladet har tidigare avslöjat några av deltagarna i ”Biggest loser VIP”.

Nu presenterar TV4 det sista namnet.

Tidigare hockeystjärnan Peter "Pekka" Lindmark är klar för årets säsong.

Det är sedan tidigare känt att Hollywoodfrun Gunilla Persson, musikern Kalle Moraeus, journalisten Erik Hörstadius, ”Idol”-deltagaren Magnus Schönberg, ”Farmen”-profilen Alexandra Louthander, tidigare ”Robinson”-vinnaren Alexandra Zazzi och krögaren Carl Jan Granqvist kommer att medverka i programmet – vilket Nöjesbladet tidigare rapporterat om.

När TV4 presenterar årets startfält finns det ytterligare namn. Det är tidigare hockeyproffset Peter ”Pekka” Lindmark, med bland annat fyra SM-guld och två VM-guld på meritlistan, som är klar för programmet.

Lindmark har tidigare även synts i SVT:s “Mästarnas mästare” 2011.

1 av 3 | Foto: TT NYHETSBYRÅN
Peter “Pekka” Lindmark (mitten) firar VM-guldet 1987 med Bengt-Åke Gustafsson och Anders Eldebrink.

TV4 om startfältet

Framför kameran tävlar ”Biggest loser VIP”-deltagarna i att ta avgörande steg mot ett hälsosammare liv:

”Hur klyschigt det än kan låta så är ’Biggest Loser VIP’ mer än bara ett tv-program då det handlar om att förändra deltagarnas liv på riktigt. Jag kan garantera att andra säsongen av programmet kommer att innehålla exakt allt. Vi har ett brett startfält fyllt av modiga, målinriktade och starka personligheter”, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för programmet i ett pressmeddelande.

”Biggest loser VIP” sändes första gången i Sjuan i fjol, då med artisten Anna Book som vinnare. Programmet leds av Anna Brolin, coachas av Mikael Hollsten och sänds i TV4 och TV4 play i höst.

ARTIKELN HANDLAR OM