Anna Ankas barnbesked med fästmannen David Johansson

Hollywoodfrun: ”Vi jobbar på det varje dag”

avAlex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Anna Anka och David Johansson ska inom kort gifta sig.

När norska Dagbladet frågar om de också kommer att skaffa barn svarar hon:

– Det vet man aldrig. Vi jobbar på det varje dag, säger hon.

Hollywoodfrun Anna Anka, 48, kommer med ett nytt barnbesked. I en intervju med norska Dagbladet får hon frågan om hon och pojkvännen David Johansson kommer skaffa barn efter deras kommande bröllop.

– Det vet man aldrig. Vi jobbar på det varje dag, säger hon och förklarar att hon och David har sex hela tiden.

– Jag förstår inte hur man kan gå och lägga sig med en sån här kille och inte vilja ha sex. Ni män har ju bara blod till ett huvud, och det är till den där nere.

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Anna Anka.

För David Johansson verkar bröllopet med Anna Anka bli extra speciellt eftersom han, enligt Anna Anka, själv sagt att han aldrig kan träffa en annan tjej efter henne.

– Han säger: ”Det är ingen som kommer ligga med mig som du gör, ingen som kommer älska mig så mycket som du gör och verkligen visa det”. Jag skämmer bort honom på många olika sätt.

Kontroversiella uttalanden

Det är inte första gången som Anna Anka pratar om sitt sexliv. När hon medverkade i premiärsäsongen av ”Svenska Hollywood” fruar sa hon: ”Vill mannen ha en avsugning på morgonen så får man ställa upp” – ett uttalande som för många upplevdes som kontroversiellt.

– Männen kommer väl att älska mig och kvinnorna hata mig. Att folk är otrogna beror på att man inte bemöter varandras behov, en man tänker inte med hjärnan, han tänker med det som är i byxorna, sa Anna Anka då.

Anna Anka och David Johansson ska inom kort gifta sig. I mars skrev hon i ett mejl till Nöjesbladet:

”Först och främst har jag och David beslutat att gifta oss. Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till”.

Anna Anka har två barn från tidigare förhållanden.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Anna Anka