Youtube

Youtubern Marina Joyce hittad – efter tio dagar

Söktes av polis och Missing people

avAlex Hartelius

I tio dagar var youtubern Marina Joyce försvunnen.

Nu meddelar Missing people att man fått kontakt med henne.

”Vi kan bekräfta att Marina har hittats”, skriver de på Twitter.

Marina Joyce, som har över två miljoner följare på Youtube, lämnade sitt hem i norra London den 31 juli. Sen hörde man inget från henne på tio dagar och hon har sökts av både polis och Missing people.

Nu meddelar Missing people att man fått kontakt med henne.

”Vi kan bekräfta att Marina har hittats”, skriver organisationen på Twitter.

Även polisen i Haringey, London, har gått ut i sociala medier och bekräftat att man hittat Marina Joyce.

”Hon är i säkert förvar och mår bra”, skriver de på Twitter.

Joyces pojkvän, Brandon Mehmed, har tidigare skrivit på Instagram att allt är bra och att allt har tagits om hand på ett professionellt sätt.

”Snälla, oroa er inte för henne. Hon är trygg och mår bra (ni har mitt ord på det). Och till alla er som tycker att jag agerar ”misstänkt”, ni har bara fått fel information och känner inte mig”.

1 av 3 | Foto: INSTAGRAM
Marina Joyce.

Oroliga fans

Det är inte första gången som allmänheten oroar sig för youtuberns mående. 2016 publicerade hon ett klipp på sin youtubekanal där det lät som att hon viskade ”hjälp mig”. Flera fans tyckte även det såg ut som att hon hade blåmärken på sina armar.

Det resulterade i att hashtagen ”savemarinajoyce” började trenda på sociala medier och polisen blev involverad. Londonpolisen gick sedan ut och berättade att Joyce mådde bra.

Sedan flera år tillbaka driver Marina Joyce en youtubekanal under eget namn, med fokus på mode och smink. I dag har hon över två miljoner prenumeranter.

ARTIKELN HANDLAR OM

Youtube