Dejtchock under parträffen i ”Gift vid första ögonkastet”

Magnus Nilsson: ”Kom som en chock”

avAlex Hartelius

De tre paren fick för första gången träffa varandra i ”Gift vid första ögonkastet”.

Då uppstod det minst sagt en konstig situation – deltagarna Miha och Magnus hade nämligen dejtat varandra innan programmet.

– Det var väldigt oväntat och kom som en chock, säger Magnus Nilsson till Nöjesbladet.

I kvällens avsnitt av ”Gift vid första ögonkastet” fick de tre paren träffa varandra för första gången. För Magnus Nilsson, 31, och Miha Alvesson, 28, som gift sig med Jannica Levin, 29, respektive Niclas Gråberg, 31, kom mötet som en chock.

– Jag tror att jag har varit på dejt med den killen. Men jag vet inte om han kommer ihåg, säger Miha Alvesson till sin partner Niclas Gråberg i programmet.

Men Magnus Nilsson minns visst dejten med Miha Alvesson, som inträffat sommaren 2017 – ett år innan inspelningen, och beskriver det som chockartat.

– Det var väldigt oväntat och kom som en chock. Det visar ju bara hur litet Stockholm faktiskt är. Jag kände igen henne direkt, säger Magnus Nilsson till Nöjesbladet.

1 av 4 | Foto: SVT
Magnus Nilsson

Magnus träffade en annan

I programmet säger Miha att det var Magnus som ”ghostade” henne (slutade plötsligt höra av sig reds anm.) efter den första dejten.

– Och det stämmer väl till viss del, men det var för att jag hade träffat en annan som jag ville satsa på, säger han vidare till Nöjesbladet.

Vad var det för typ av dejt?

– Vi var på en lunchdejt i Gamla stan. Det var inget avancerat, men det var trevligt. Hon är en väldigt sympatisk tjej och den timmen som vi satt där sprang i väg.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Miha Alvesson som avböjt att kommentera ytterligare.

”Gift vid första ögonkastet” sänds söndagar 22.00 i SVT

ARTIKELN HANDLAR OM