Tv-bonden fann kärleken i barnflickan

”Lite svårflörtad eftersom jag var dubbelt så gammal”

avBenjamin Andrée

NÖJE

Älgbonden Daniel Johansson letade efter kärleken i tv, men fann den på hemmaplan.

Barnflickan Anna tog initiativet och fick honom på fall till slut.

– Jag var svårtflörtad eftersom jag är dubbelt så gammal, säger Daniel Johansson till Nöjesbladet.

När älgbonden Daniel Johansson, 42, från Bjurholm i Västerbotten letade efter kärleken i ”Bonde söker fru” 2015 så ville det sig inte riktigt.

Men när tv-kamerorna slocknade sa det klick och älgbonden fann kärleken i 21 år yngre Anna Kallin, 21, något Linda Lindorff var först med att berätta i sin blogg.

– Vi har känt varandra i flera år. Hon har jobbat på min restaurang under somrarna och när jag har haft det stressigt i perioder så har hon också varit barnvakt och hjälpt mig, säger han.

1 av 3 | Foto: Privat
Anna och Daniel.

”Hon tog initiativet”

Älgbonden och hans kärlek har varit ett par i två och ett halvt år och den enda som haft problem med den stora åldersskillnaden är han själv.

– Det var lite jobbigt till en början för min egen del. Inte från omgivningen. Jag var lite svårflörtad eftersom jag var dubbelt så gammal som Anna. Men för henne var det inget problem, säger han.

Så Anna fick ta initiativet och lägga in en stöt?

– Ja absolut, det var hon som tog initiativet. Det skulle jag aldrig våga. Tänk om reaktionen skulle bli: ”Vad fan gör du gubbjävel, är du helt sjuk?” Den risken skulle jag aldrig ta. Hur mycket jag än ville. Hade hon varit äldre hade det varit en helt annan sak, då hade jag bara riskerat att få ett vanligt nej.

Är en perfekt match

Enligt Daniel är han och Anna en perfekt match.

– Hon har full förståelse för mitt jobb eftersom hon själv är uppväxt på en gård. Det är väl det som inte har funkat riktigt i tidigare relationer. Den typen av liv som det innebär att ha djur och vara bonde gör att det blir komplicerat att ha en relation, men här har Anna full förståelse, säger han och fortsätter:

– Det är nästan det jag gillar mest med henne. Hon är som vilken tjej som helst, väldigt snygg och så. När hon sen kliver upp och kör i väg i traktorn så är hon som vilken bonde som helst. Bondelivet för henne är precis lika mycket vardag för henne som för mig. Det är just det jag älskar med henne.

Älgbonden menar på att han är väldigt traditionell, och även om det var Anna som tog initiativet och första steget när de blev tillsammans så är det han som tar nästa steg.

– När det gäller att fria så är det mitt jobb. Det är något jag vill göra själv. Om och när det händer.

Så gick det sen för våra favoritbönder 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM