Efter hånet i ”Skavlan” – Alex Schulman till attack mot stjärnskådisen

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

Alex Schulman har inte glömt det obekväma mötet med Nikolaj Coster-Waldau i ”Skavlan” för fyra år sedan.

Nu går han till attack mot ”Game of thrones”-stjärnan.

– Alltså jag hatar den här jäveln något helt enormt, säger han i ”Alex och Sigges podcast”.

Alex och Amanda Schulman gästade ”Skavlan” 2013, tillsammans med bland andra danske skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau. Skådespelaren tog då tog tillfället i akt att ifrågasätta varför någon skulle vara intresserad av att följa kändisparet och deras vardag i sociala medier.

I fredags var Coster-Waldau återigen gäst i programmet. Huruvida han minns sitt möte med Schulmans är oklart, men en som inte glömt är Alex Schulman.

I podcasten ”Alex och Sigge” berättar han om inspelningen.

– Jag minns att jag inte hörde vad han sa, säger Alex Schulman.

– Jag fattade inte att han var konfrontativ, för han log ju hela tiden.

”Jävla fåntratten”

Nu har podcastprofilen upptäckt att Nikolaj Coster-Waldau faktiskt använder sociala medier. Men i programmet för fyra år sedan förklarade Coster-Waldau att ingen är intresserad av vad en skådespelare äter till frukost, vilket nu får Schulman att reagera.

– Den här jävla fåntratten har alltså Twitter. Han skaffade Twitter två månader efter den här intervjun. Han har alltså lagt ut över tusen inlägg. Han är en hysterisk twittrare. Och han har Periscope. En livestreamingtjänst där han filmar sig själv och låter sina följare och fans ställa frågor om just vad han äter till frukost, och han svarar glatt på det, säger Alex Schulman.

– Han har Instagram där han dagligen lägger ut selfies. Den här typen av filmer som är så förfärliga och ointressanta som han själv sa.

Skriver direkt till skådisen

Men det slutar inte där. I podcasten bestämmer sig Schulman för att med hjälp av kollegan Sigge Eklund kommentera ett av skådespelarens Instagraminlägg.

”Jag känner igen det där flinet. Jag såg det i Skavlan 2013, Nekrobose-avsnittet, när du på ett mästrande och JÄVLIGT OTÄCKT SÄTT LÄXADE UPP DEN SVENSKA OCH NORSKA BEFOLKNINGEN – OCH MIG!!! – FÖR ATT VI ANVÄNDE SOCIALA MEDIER!!!!! Du har tydligen ändrat dig. Och det är fine! OM MAN HELT SAKNAR LIDENSKAP!!!”

Alex Schulman har skärmdumpat sin kommentar som han lagt upp på Instagram.

”Sigge dikterade och jag skrev. Nu fick han, den jävla dansken!”, skriver han.

Nikolaj Coster-Waldau har ännu inte svarat Alex Schulman.

Har du koll på klanen Schulman? 00:42
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM