Nu ska Frank grillas

avNatalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

”Han är perfekt - det finns så mycket att skämta om honom”

Porrstjärnan Puma Swede, Babben Larsson och Glenn Hysén ska stå på scen tillsammans.

För att driva med exbrottaren Frank Andersson, 59.

- Det finns mycket att skämta med om honom, säger roastmastern Thomas Järvheden.

Det är en oväntad kombination av gäster som kommer att samlas för ”Engångsgrill - den stora roasten av Frank Andersson”.

Puma Swede, Babben Larsson, Mårten Andersson, Hasse Brontén och Glenn Hysén är några.

- Frank är det perfekta roasting-objektet. En stor legendar inom idrotten, men samtidigt en ständigt skandalomsusad person. Dessutom vågar han bjuda på sig själv, säger Thomas Järvheden.

”Alla har koppling”

Idéen är att det ska bli en stor happening.

- Det får gärna gå ett år innan man gör nästa. Det är så man gör i USA och det var tyvärr det felet man gjorde i Sverige för fem, sex år sedan, att man vattnade ur konceptet med 24 roastar på ett år.

Hur gick det till att få ihop alla gäster?

- Jag började med att knyta upp Frank, sen ringde jag runt till alla jag ville ha med. Alla på scenen har någon slags koppling till Frank, vilket jag tror ger extra värme till showen.

Puma Swede är med. Hur gick det till?

- Ser man på de amerikanska roastarna så har de mer och mer gått över till att ha lite spretiga paneler på scenen. Vid sidan av komikerna har de också plockat in andra profiler. Därför har jag bjudit dit både Puma Swede och Glenn Hysén. Hur jag fick med Puma? Jag och Hasse Brontén satt och drack öl en kväll så sa jag bara: ”Nej, nu ringer jag fan Puma och frågar om roasten!” Och så gjorde jag det. Hon var pepp och ville gärna. Men jag vågade inte ringa på facetime ifall hon jobbade.

Roasten sker på Nalen i Stockholm den 25 oktober.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM