Skådespelarens släkting dödad i Borderline-massakern

avMathilde Albinsson

1 av 3 | Foto: AdMedia / Splash News
Tamera Mowry.

Ian Long, 28, sköt ihjäl festande college-ungdomar på baren Borderline i Thousand Oaks, Kalifornien.

Ett av offren var skådespelaren Tamera Mowrys syskonbarn.

– Våra hjärtan är krossade, säger Tamera Mowry till TMZ.

Minst tolv människor mördades och ett tiotal är skadade i massakern på baren Borderline i Thousand Oaks, Kalifornien.

Skjutningen inträffade på ett högskole-event med country-tema. Ett av offren var skådespelaren och sångaren Tamera Mowrys syskonbarn, Alaina Housley. Tamera Mowry blev känd genom filmerna ”Twitches” och ”Twitches too”, där hon spelade mot sin två minuter yngre tvillingsyster Tia Mowry. Systrarna var även med i bandet Voices mellan 1989 och 1993.

Både Tamera och Tia efterlyste Alaina på sociala medier tidigare under dagen, där de befarade att släktingen fallit offer för massmördaren.

”Är förkrossade”

I ett uttalande till TMZ bekräftar senare att familjens värsta farhågor blivit besannade.

– Våra hjärtan är krossade. Vi fick just veta att Alaina är ett av offren i gårdagskvällens skjutning på Borderline Bar i Thousand Oaks”, säger hon och fortsätter:

– Alaina was en fantastisk ung kvinna med så mycket liv framför sig och vi är förkrossade att hennes liv rycktes ifrån henne på det här sättet.

Motivet är oklart

Skytten påträffades död inne i baren, enligt polisen.

Under torsdagseftermiddagen släppte polisen i Thousand Oaks identiteten på gärningsmannen bakom massakern på Borderline Bar & Grill. Massmördaren ska vara marinkårsveteranen Ian Long, 28. Motivet är fortfarande oklart.

Under en presskonferens framkom att polisen ryckt ut till Ian Longs hem i april i år. Han ska därefter ha undersökt av psykologer.

– Patrullen som besvarade larmsamtalet befarade att han kunde lida av poststraumatiskt stresssyndrom. Men experterna på mental hälsa friskförklarade honom samma dag, sa sheriff Geoff Dean på presskonferensen.

ARTIKELN HANDLAR OM