Sean Penn och Jewel i okänd romans

avLinn Elmervik

Avslöjar relationen i ny biografi

1 av 3 | Foto: ALL OVER PRESS
Jewel och Sean Penn i Paris 1998.

På 90-talet hade Sean Penn, 55 och Jewel, 41 en hemlig romans.

Det avslöjar sångerskan i sin nya bok ”Never broken: Songs are only half the story”.

Förhållandet startade efter att Penn ringt och tjatat på Jewels pappa, skriver People.

Att skådespelaren Sean Penn haft relationer med Madonna och Charlize Theron är vida känt. I dagarna avslöjades ytterligare en, tidigare okänd, kärlekshistoria som stjärnan haft.

På 90-talet var det sångerskan Jewel Kilcher som var föremål för Penns intresse, berättar hon i sin nya biografi ”Never broken: Songs are only half the story”. Stjärnorna ska ha träffats 1995 och inlett ett kortare förhållande efter att Sean Penn spanat in Jewel under ett av hennes första tv-framträdanden hos talkshowvärden Conan O'Brien.

”Gav honom mitt telefonnummer”

Därefter kontaktade Sean Penn Jewel genom att upprepade gånger ringa hennes pappa.

”Han hade sett mig hos Conan och jobbade med en film han skrivit som hette Hämnden. Han ville att jag skulle skriva en låt till den. Jag sa att jag skulle göra det och han sa att han skulle möta mig var som helst för att berätta om filmen, jag gick välja dag. Jag gav honom mitt telefonnummer och trodde att jag aldrig skulle höra av honom igen”, skriver hon.

Höll relationen hemlig

Sedan sågs de i drygt ett år, skriver Jewel och berättar att hon tyckte att Penn var ”charmig, rolig och smart”. Men paret undvek konsekvent att visa upp sig på röda mattan tillsammans.

Och kärleken hade ett slut. 2008 gifte sig Jewel med den professionella cowboyen Ty Murray medan Sean Penn inledde en relation med skådespelaren Charlize Theron. De rapporterades ha brutit upp så sent som i somras.

ARTIKELN HANDLAR OM

Sean Penn

Madonna

Klick!