Rebecca Stellas uppbrott – blev en hitlåt med Maroon 5

avNatalie Demirian

NÖJE

Bloggaren: ”Det är så klart tråkigt när en sådan privat sak blir officiell”

1 av 3 | Foto: JERKER IVARSSON
Rebecca Stella

Maroon 5:s nya hitlåt handlar om bloggaren Rebecca Stella Simonsons uppbrott.

Det är nämligen hennes ex-pojkvän, stjärnproducenten och låtskrivaren Shellback, som skrivit låten.

– Han är uppenbarligen sårad och det är beklagligt, säger Rebecca Stella till Nöjesbladet.

Bloggaren och ”Let's dance”-deltagaren Rebecca Stella Simonson, 29, och svenske stjärnproducenten Johan ”Shellback” Schuster, 30, har varit väldigt privata kring sitt förhållande.

Men för en månad sedan tog förhållandet slut. Och nu kan vem som helst lyssna på Shellbacks version av uppbrottet. Max Martins parhäst har nämligen skrivit Maroon 5:s nya hitlåt – om just Rebecca.

– Det är så klart tråkigt när en sådan privat sak blir officiell. Han är uppenbarligen sårad och det är beklagligt, säger Rebecca Stella till Nöjesbladet när hon kommenterar saken för första gången.

Elak låttext

Shellback är en av världens största producenter och står för en rad världsstjärnors Billboard-hits genom åren. Det är ingen snäll låttext som han fått ihop i låten ”This summer's gonna hurt like a motherfucker”. Bland annat sjunger Maroon 5:s sångare Adam Levine följande meningar:

”Hennes hjärna är inte lika skarp som alla hennes diamanter. Hon måste ha rökt något”, ”Det så dyrt när hon äter för att hon är så fancy”, ”Hon vill ha allt, hon tar alltid något och nu står jag kvar med inget” och ”Jag ser henne dansa med en dåre, som om hon är 17 år och cool, hon tror verkligen att hon har moves, men det är bara äckligt”.

”Tråkigt”

Rebecca Stella och Shellback var tillsammans i över två år. Hon tycker att situationen känns tråkig, men vill helst inte kommentera den ytterligare.

– Jag känner att jag respekterar det vi haft så pass mycket att jag inte vill gå in på det mer i detalj.

ARTIKELN HANDLAR OM