Sanna Lundell utslagen i ”Let’s dance”

avBenjamin Andrée, Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Det är färdigdansat för Sanna Lundell och danspartnern Aaron Brown i ”Let’s dance”.

Paret ställdes mot Dan Ekborg och Cecilia Ehrling.

– Det är spelets regler att någon ska åka ut och nu blev det vi, säger Sanna Lundell till Nöjesbladet.

Kvällens ”Let’s dance” bjöd på en smärre skräll när Sanna Lundell fick lämna tävlingen.

– Vi är så otroligt stolta över att vi har gjort den här dansen i kväll men det är spelets regler att någon ska åka ut och nu blev det vi. Jag är så glad att jag fått vara med de här fyra veckorna, säger Sanna till Nöjesbladet.

Med sin ”quickstep” kammade hon och danskollegan Aaron Brown hem 15 poäng, vilket resulterade i en delad sjätte plats med Robin Bengtsson och Sigrid Bernson, och nästan dubbelt så många poäng som Thomas Ravelli på sistaplatsen.

– Egentligen ska man inte ta det personligt att någon tycker att man är dålig för det är man ju, men när man står där så blir man ändå helt tagen av nervositet och tänker: ”Ska jag få åka hem från alla dessa underbara människor”. Så det är klart att det slår en till marken på något sätt, säger hon.

Lazar: ”Massor kvar att ge”

I tidigare program har Sanna Lundell fått kritik av juryn för att hon inte slappnar av tillräckligt mycket, men i kvällens avsnitt var det andra tongångar.

– Jag tycker att du haft en fantastisk utveckling, Sanna. Du har verkligen helt rätt vikt på foten. Det var ”spring” i benen som vi säger i ”quickstep”, sa Ann Wilson.

Även Cecilia Lazar kom med beröm.

– Lekfull och livlig ”quickstep”. Du har massor kvar att ge.

– Vi har haft en otroligt bra kväll men det är synd när någon som Sanna åker ut även om hon gjort en bra utveckling. Problemet är att man måste ha publiken med sig och det hade hon inte, säger Tony Iriving till Nöjesbladet.

Något ni hade kunnat gjort annorlunda?

– Nej, det tror jag inte. Vi har verkligen gjort vårt allra, allra bästa. Jag är fullständigt övertygad om det. Jag är så stolt över mig själv. Vi har verkligen gjort allt vi har kunnat för att hänga kvar så länge som möjligt, säger Sanna Lundell.

Foto: AFTONBLADET
Sanna Lundell och Aaron Brown
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM