Samirs ilska efter uppbrottet från Sigrid

Vädjar till fansen på Instagram: ”Låt folk göra vafan dom vill”

avAlex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Samir Badran har tröttnat på fansens kommentarer om hur han lever sitt liv efter uppbrottet från Sigrid.

Nu ryter han ifrån på sin Instagram.

”Börja bli trött på att bli tillrättavisad av random-människor som inte känner mig”, skriver han.

Tv-profilen Samir Badran, 28, fann kärleken i dansaren Sigrid Bernson, 30, när de dansade ihop i ”Let’s Dance” 2017. Men den 19 januari tidigare i år meddelade paret att man gått skilda vägar.

Efter uppbrottet har det före detta paret fortsatt att leva sina liv. Samir Badran har på sin Instagram delat med sig av vilda festkvällar och även visat upp en nota på 24 000 kronor efter en utekväll i centrala Stockholm.

Beteendet har fått fansen att reagera och många är kritiska till hur Samir väljer att leva sitt liv efter uppbrottet från Sigrid.

Men nu har Samir tröttnat på kommentarerna och ryter ifrån på sin Instagram.

”Börja bli trött på att bli tillrättavisad av random-människor som inte känner mig och som vill välja vilken riktning jag ska ta i mitt liv och lära mig hur jag ska leva.
Jag har alltid varit mig själv, jag kommer fortsätta alltid vara mig själv, jobbigt för dig att se på? Bra men då har du ett alternativ att inte följa min resa”, skriver han bland annat.

Aftonbladet har sökt Samir Badran.

Foto: Pontus Orre
Samir Badran.

Samir: ”Jag mår inte skit”

Samir Badran har tidigare varit öppen med att det höga tempot slagit tillbaka på honom efter alla spelningar och turnéer med artistkollegan Viktor Frisk. Han har bland annat berättat om hur utbrändheten gjort att han börjat få självmordstankar.

I dag beskriver han sig själv som ”en livsglad kille som älskar livet” och att det är upp till honom själv hur han väljer att komma över uppbrottet med Sigrid.

”Att jag en gång festar betyder enligt väldigt många av er att jag är en dålig förebild och att jag är dum i huvet som inte ligger hemma och är ledsen över att det är slut mellan mig och Sigrid. Snälla, hur ni gör när det tar slut med era respektive är upp till er. Jag mår inte skit för att jag är ute med mina polare en gång (förutom att ja blev jävligt bakis).”

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM