Adele lägger ner – inga fler spelningar

avTT

Den brittiska världsstjärnan Adele har avvecklat sitt turnébolag, rapporterar The Sun.

Därmed verkar det vara bekräftat att sångerskan inte kommer att turnera mer, något hon redan hintat om ett flertal gånger.

Bolaget Remedy Touring LLP, där Adele tidigare samlade inkomsterna från sina livespelningar, har avregistrerats i Storbritannien, skriver tidningen.

Under sin stora turné 2016–2017 framträdde Adele live 121 gånger inför mer än 1,5 miljoner fans och vid flera konserter berättade hon från scenen att hon egentligen känner sig obekväm med uppmärksamheten och pressen det innebär att leverera. Hon vill också fokusera mer på att bara vara förälder till sin son Angelo som är fem år gammal.

Under hennes sista framträdande på Wembley Stadium i London fick besökarna en kopia av en handskriven lapp med i programmet, där Adele skrivit att turnerandet inte passar henne.

"Jag gjorde bara den här turnén för er och förhoppningsvis kan jag påverka er på samma sätt som några av mina favoritartister påverkade mig när jag såg dem live. Jag ville att mina sista konserter skulle vara i London eftersom jag inte vet om jag någonsin kommer att turnera igen och jag ville att min sista gång skulle vara här hemma", stod det på lappen.

Det har ryktats om att stjärnan kommer att släppa ett nytt album under 2019, men det är ännu inte bekräftat. Adele har släppt tre album, som alla döpts efter den ålder hon var i när hon skapade dem. Debutskivan "19" kom 2008, "21" släpptes 2011 och 2015 kom "25".

Foto: Joel Ryan / AP TT
Adele.
ARTIKELN HANDLAR OM

Adele

Musik