”Magnum” är tillbaka – så blir nyversionen av tv-klassikern

avKarolina Fjellborg

Foto: Karen Neal/CBS.
Jay Hernandez som nya Magnum.

"Magnum" är nästa tv-klassiker som kommer tillbaka i nytappning. Och nu är det klart att Viaplay sänder serien i Sverige – med snar premiär.

Alla som kollade på tv på 80-talet lär minnas Tom Selleck i hans ikoniska roll som Hawaii-privatdeckaren Thomas Sullivan Magnum IV i "Magnum, P.I.", som rullade i åtta säsonger, från 1980 till 1988.

Sedan hösten 2016 har det pratats om en nyversion – och nu är den här. Och under NENT Groups höstpresentation i dag, meddelades att Viaplay har lagt vantarna på den, och kommer att visa den med start i slutet av september.

Serien, som precis som originalet kommer från CBS, har Jay Hernandez ("Scandal") i huvudrollen som Thomas Magnum – en före detta Navy SEAL-soldat som kommer hem från Afghanistan och sadlar om till privatdeckare.
Övriga roller görs av bland andra Perdita Weeks, Zachary Knighton och Tim Kang – och Robin's Nest, pilotbrillor och en Ferrari är naturligtvis också med i bilden. (Dock saknas mustaschen...)

Serien är signerad Peter M. Lenkov och Eric Guggenheim, och kommer att innehålla ett antal crossovers med deras "Hawaii Five-0" (som också den är en uppdatering av en gammal långkörare).

"Magnum P.I." har premiär på Viaplay den 25 september.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


ARTIKELN HANDLAR OM

Tv-serier

Viaplay