Foto: Emma Mattsson
Favoriträtt Vitt vin, kapris och oliver funkar fint med kotletterna. Glöm inte att skeda över lite extra vinsky innan servering.

Kotletter med vitt vin, oliver och färsk pasta

5 (1 röst)
Publicerad:
Uppdaterad:

Kotletter med vitt vin, oliver och färsk pasta – de här fläskkotletterna är ­tillagade med en av Paolos ­favoritröror. – Jag älskar melanzane a funghetti! Sjukt enkelt att laga och magiskt både till den här kotletten eller på ett bondbröd, säger han.

Costolette con olive al vino ­bianco con tagliolini av Paolo Roberto

Kotletter med vitt vin, oliver och färsk pasta

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 400 g färsk tagliolini, eller annan färsk pasta
  • 4 fläskkotlett, 190 g/kotlett
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 4 msk olivolja
  • 7 blad salvia, grovstrimlad
  • 2 dl vitt vin
  • 12 gröna oliver, utan kärnor
  • 2 msk kapris
  • salt och svartpeppar
  • 4 zucchini, skurna i tunna skivor (små)
  • salt och peppar

Gör så här

avAftonbladet

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Paolos mat

Recept