Glada selfien direkt efter skilsmässan har delats av 30 000

Uppdaterad 2015-09-03 | Publicerad 2015-09-02

Ny trend efter parets succé

Shannon och Chris Neuman – inte längre gifta men lika glada för det.

Det kanadensiska paret Shannon och Chris Neuman lämnade nyligen in skilsmässopapprena. Men det var den glada bilden på de båda efteråt som alla snackade om, skriver Daily Mail.

Kan man vara lycklig även direkt efter en skilsmässa? Ja, det är klart man kan – det menar i alla fall Shannon och Chris Neumann från Calgary i Kanada.

De valde att ta en selfie tillsammans utanför domstolen efter att de lämnat in sina skilsmässopapper.

”Vi ler eftersom vi har gjort något väldigt speciellt (tycker vi i alla fall!). Vi har på ett respektfullt, genomtänkt och hedervärt sätt avslutat vårt äktenskap. Det låter oss fortsätta vara föräldrar till våra barn”, skrev Shannon i ett uppmärksammat facebookinlägg.

"Vi kommer att sitta tillsammans"

Själva poängen med inlägget var att påpeka att eftersom föräldrarna avslutat sitt äktenskap som vänner kan de fortsätta finnas där för sina barn när det behövs.

”De kommer aldrig behöva undra vilken sida av aulan de ska springa till efter julavslutningen – för vi kommer att sitta tillsammans”, skriver Shannon.

Enligt Daily Mail har flera andra ex-par runtom i världen redan använt den hashtag som Shannon Neuman och skrev längst ned i sitt inlägg: #divorceselfie. På Instagram, Twitter och Facebook har det länge delats bilder på nöjda skilsmässopar.

Inlägget på Facebook har delats av fler än 32 000 personer. I kommentarsfältet får Shannon och Chris många glada tillrop.

”Vilket härligt budskap!”

”Jag beundrar er styrka”.

”Bra jobbat, det här kommer betyda så mycket för era barn”.

Se hela inlägget nedan.

Log In or Sign Up to View

Följ ämnen i artikeln