Leksaksdocka lär ut svordomar: "Fuck it"

Publicerad 2015-07-04

”My Little Baby Born Nappy Time doll” heter dockan som gav ifrån sig aningen olämpliga ljud.

Det brittiska paret Anthony och Sarah fick en chock när de hörde svordomarna som deras 2-åriga dotter hade lärt sig. Den som hade lärt 2-åriga Emily de fula orden var ingen annan än hennes nya talande leksaksdocka.

Anthony Burridge, 39 och Sarah Williams, 22, trodde inte sina öron när de hörde hur deras 2-åriga dotter Emily började leka med den nya talande dockan som hon hade fått i födelsedagspresent, skriver Daily Mail.

Barnförbjudet babyjoller

Dockan som de köpte på Toys R us heter My little baby born nappy time doll och ska jollra som en bebis när man trycker den på magen.

– Vi öppnade förpackningen och gav dockan till Emily. Hon var så glad över att få leka med sin nya leksak men så fort hon tryckte på magen hörde vi svordomarna, säger Anthony Burridge.

Istället för babyjoller hördes orden "Fuck, fuck, fuck it" om och om igen.

– Sarah och jag blev helt chockade. När vi spelade det en gång till var det tydligt att den sa "fuck it".

Dottern lärde sig snabbt

Emily var heller inte sen att lära sig vad hennes nya docka sa, till föräldrarnas förtret.

– Vi tog ifrån henne dockan men det var redan försent. Hon fortsätter säga "fuck it", vi kan inte få henne att sluta, säger Anthony Burridge.

Dockan ska enligt tillverkaren vara lämplig för barn mellan tre och sju år. En talesperson för leksaksbutiken Toys R us säger till Daily Mail att de var medvetna om familjens klagomål och att de "undersöker saken".

ANNONS

Följ ämnen i artikeln