Visade sin Pinocchio – flygportad på livstid

Uppdaterad 2015-05-12 | Publicerad 2015-05-11

Tom Washington visade sin speciella tatuering för passagerare och besättning på flygplanet.

Nu är han portad från flygbolaget för evigt.

– Det här äckliga beteendet accepterar vi inte, säger bolagets chef.

22-årige Tom Washington och hans 22 kompisar skulle åka på semester till Mallorca. De vill skoja till det lite och klädda alla ut sig till flygvärdinnor på morgonen innan planet skulle lyfta från flygplatsen East Midlands Airport i mellersta England.

– Vi gick upp tidigt för att sminka oss och ordna håret som presentabla kvinnor. Vi var uppspelta men nyktra, säger Washington till The Grimsby Telegraph.

Väl ombord ”hjälpte” han kabinpersonalen hos flygbolaget Jet2.com med säkerhetsgenomgången genom att peka med en sexleksak.

Visade ”näs-tatuering”

Hans vänner berättade för andra passagerare att Tom Washington hade en speciell tatuering föreställande Pinocchios ansikte.

– Så jag visade dem (kabinpersonalen, red.anm) den och det var då den ansvarige ombord tog mitt pass.

Toms tatuering är placerad precis över hans ädlare delar vilket gör att han inte behövt måla dit någon näsa.

Han fick veta att han inte skulle kunna åka tillbaka till Storbritannien med samma flygbolag. Ja, han kunde faktiskt glömma att någonsin få flyga med dem igen. Bolaget portade honom på livstid.

Vännerna fick betala

Jet2.com säger sig se mycket allvarligt på händelsen eftersom man har många barnfamiljer på sina flygningar.

– Jet2.com har förbjudit en man från Grimsby, Tom Washington, från att någonsin flyga med oss igen eftersom han visat upp sig på ett olämpligt sätt för kabinpersonalen under en flygning till Mallorca 1 maj.

Flygbolaget säger sig ha polisanmält händelsen men polisen i Leicestershire har inte mottagit någon anmälan.

Tom Washington säger att allt bara var ett skämt. Hur kul hans vänner som fick skramla ihop för Toms hemresa med ett annat flygbolag tyckte att det var, det framgår inte i de brittiska medierna rapportering.

Följ ämnen i artikeln