Shannon, 22, hade aldrig ätit kött – innan pizzerians misstag

Uppdaterad 2019-06-25 | Publicerad 2018-09-22

Under sitt 22 år långa liv hade Shannon Rich aldrig ätit kött – innan hon beställde mat från en pizzeria i närheten.

Efter händelsen har hon blivit ”paranoid” och menar att hon aldrig ska äta pizza igen.

– Nu kan jag inte längre säga att jag aldrig har ätit kött. Jag känner mig inte som mig själv längre, säger Shannon till Daily Mai.

Shannon Rich, 22, hade aldrig ätit kött innan hon och hennes pojkvän Paul Davies beställde pizza från restaurangen Domino's i Newport, i södra Wales.

Det unga paret beställde två vegetariska pizzor och eftersom Shannon var mycket hungrig åt hon snabbt upp två bitar efter att pizzorna hade leveretats. Det var först efter det som hon upptäckte vad som fanns på pizzan – nämligen skinka.

– När jag upptäckte det sprang jag till toaletten och försökte kräkas, säger hon till Daily Mail.

– Jag visste inte att det var kött på. Det låg gömt bland grönsakerna och jag vet inte ens hur kött smakar, fortsätter Shannon till tidningen.

Kontrollerar all mat

Studenten Shannon har efteråt berättat att händelsen har gjort henne ”paranoid” och att hon inte längre vågar äta pizza. Bara tanken på händelsen gör henne fortfarande illamående och hon kontrollerar nu allt hon äter för att se till att inte få i sig mer kött.

Pizzorna beställdes online, men eftersom det tog längre tid än vanligt ringde Shannon till pizzerian för att höra hur det gick. Under samtalet upprepade Shannon att pizzorna skulle vara vegetariska.

Efter händelsen har Shannon pratat både direkt med pizzerian och skrivit om händelsen på sociala medier.

Domino's: Shannon samarbetar inte med oss

Enligt Domino's talesperson Louise Butler har företaget sökt kontakt med Shannon för att kunna utreda händelsen, utan någon respons.

– När vi tog del av anklagelsen erbjöd vi oss genast att komma och hämta pizzan för att kunna utreda vad som hänt, men Shannon Rich ville inte samarbeta, säger Butler till Daily Mail.

Följ ämnen i artikeln