Prinsessan Madeleines hälsning till Nicolas på födelsedagen

Publicerad 2019-06-15

Stort grattis till lillprinsen Nicolas!

I dag fyller prinsessan Madeleine och Chris O’ Neils son fyra år. Det firar mamma Madeleine med att lägga upp en hälsning på Instagram.

I dag, den 15 juni, fyller Madeleine och Chris O’Neils son år. Lillprinsen Nicolas fyller fyra år och Madeleine firar sonen med en ny bild på honom på Instagram med en grattis-hälsning.

Grattis på födelsedagen söta Nicolas! Fyller fyra år i dag” skriver hon på sitt Instagramkonto.

Juni är en hektisk månad av firande för familjen. Den 10 juni fyllde prinsessan Madeleine år, den 8 juni var det prinsessparets bröllopsdag och om bara två veckor är det dags att fira Chris O’Neil som också fyller år.

Lanserade sin barnbok

Prinsessan Madeleine och familjen bor i Florida men är i Sverige under sommaren. Madeleine anlände före de andra i familjen till Sverige i år, eftersom hon skulle lansera sin barnbok ”Stella och hemligheten”. Men nu är hela familjen samlad och på plats i Sverige för att njuta av den svenska sommaren.

Prins Nicolas föddes 15 juni 2015 på Danderyds sjukhus och har plats nummer nio i den svenska tronföljden. Han döptes söndagen den 11 oktober 2015 i Svenska kyrkan i Drottningholms slottskyrka.