Lars söker dejt till alla hjärtans dag – på Facebook

Uppdaterad 2018-02-09 | Publicerad 2016-02-03

Saknar du en dejt på alla hjärtans dag?

Då kan du höra av dig till Lars som annonserat ut sitt sällskap på sin Facebooksida.

Lars Lind i Nattavaara är en lugn och naturintresserad norrlänning som tycks ha tröttnat på singellivet. I alla fall om man får tro hans Facebookinlägg som först uppmärksammades av Norrbottens-Kuriren. Där erbjuder han sig att tillbringa alla hjärtans dag med kvinnor som saknar sällskap.

För 300 kronor får man en myskväll med film och popcorn. För 1 500 kronor får man en middag ute där bild till Instagram och taggning på Facebook ingår. Är man beredd att lägga 30 000 kronor på en dejt ingår även en ändrad relationsstatus på Facebook och en familjemiddag.

”Ibland klickar det”

Så här beskriver Lars sin egen drömdejt:

– Hon får gärna vara naturintresserad och behöver inte ha det finaste hemmet. Visst får det vara rent och så, men lite skit skadar inte, säger Lars och utvecklar:

– Men jag tycker det är komplicerat, det där. Det är svårt att rakt upp och ner beskriva hur en drömdejt ska vara. Ibland klickar det, och ibland klickar det inte.

Så här skriver Lars i sitt Facebookinlägg:
”Vet att det är många kvinnor som inte har någon att spendera alla hjärtans dag med och jag ställer självklart upp!
300 kr: Myskväll, film och popcorn.
1000 kr: Dejt i stan (choklad och rosor är inkluderat).
1500 kr: Middag ute. Bild till Instagram och taggning på Facebook ingår.
30 000 kr: Ändrar relationsstatus på Facebook och håller den officiell i 2 veckor framöver. En middag med antingen din familj eller 2 valfria vänner ingår.”

ANNONS