Jag längtade efter att vara lite inkorrekt

Kitty Jutbring , 30, ger relationsråd i ”Christer”, P3, och i ”Hasses brorsas låtsassyrras kompis”, SVT1. Är programledare för Bobster, SVT1.

”Hej Kitty. Jag utgår från att du är en person som anser sig må hyfsat bra. Men varför väljer du inte att skriva om något som bygger upp folket? Med din kompitens och troliga mognad kunde man ju tro något mer av sådant som Sara och Olle behöver. Spela inte apa då du inte är en sådan, i all respekt – johannes”

Som ni märker har jag fått respons på min förra krönika. Jag som känner att jag tidigare verkligen ”tagit mitt ansvar” och avhandlat allt från låg självkänsla, hängbröst, det sjuka kroppsidealet, till att även folk med konstiga frillor ska få jobba, längtade efter att vara lite inkorrekt! Jag försökte helt enkelt vara öppen för alla typer av tankar och uppslag. Det bar sig inte bättre än att jag förra veckan hamnade i inte mindre än tre separata diskussioner om helt oseriösa sätt för ensamma killar att runka.

Samtliga metoder gick alltså ut på att få känslan av att man inte alls var ensam. Kul, tyckte jag, och skrev, men kritiken lät inte vänta på sig. En man i Malmö tyckte jag skulle sluta skriva oanständigheter. Men, kära man i Malmö och Johannes. Trots min ”kompitens” väljer jag nu att vrida ur trasan ytterligare ett varv. Om inte annat så för att retas. Jag vill bjuda er på ett tips från två läsare till min vän Jonas vars nagelband blev förstörda av aceton, då han tog bort rosa nagellack, i kampen om att få sin vänsterhand att se ut som en tjejs.

Varsågoda:

”Hej Kitty! Vi vill börja med o säga att dina krönikor alltid är ett nöje o läsa – jättebra! Den om manlig onani var inte ett undantag, gud va vi skrattade o trots vår relativt stora erfarenhet inom ämnet män o sex var det många med mig som aldrig hade hört talas om någon av dessa 3 tillvägagångssätt.

Vi har ett förslag till din kompis Jonas, en specialare som både är snabbare, ser verkligare ut, samt skonar nagelbanden från uttorkning! :)

Köp färdigmålade nageltippar med lim på. Sätt på tipparna på vänster hand och sätt dig sedan på den tills den domnar! Sedan är det bara

att skrida till verket på valfri mörk plats. Mvh Fröken Emma o Fröken Hamilton!”

Tja, Johannes, jag är väl en apa då.

Följ ämnen i artikeln